ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 06 Ιουνίου 2017 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Σε θέατρο ενδοπαραταξιακών ζυμώσεων μετατρέπετε και το Ίλιον σιγά σιγά. 

''Parapolitic Annotation''

Απαρχή εξελίξεων στο εσωτερικό της παράταξης «Δημοκρατική Συνεργασία» που ηγείται ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος,

σηματοδοτεί μια μυστική συνάντηση στελεχών που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια.  Σε δείπνο που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια το οποίο παρέθεσε υψηλόβαθμο στέλεχος της παράταξης «Δημοκρατική Συνεργασία», είχε κορυφαία στελέχη, είχε αιχμές και σύμφωνα με πληροφορίες είχε και έντονη κριτική για τον Νίκο Ζενέτο, για το πως έχει χειριστεί κρίσιμα ζητήματα, όπως είναι το Πάρκο Τρίτσης.

Την είδηση για τον «μυστικό δείπνο», την επιβεβαίωσε στέλεχος της  παράταξης που παραβρέθηκε, ένα πρώην στέλεχος που κρατά φιλικές σχέσεις με αυτόν που παρέθεσε το δείπνο, ενώ εντύπωση προκάλεσε ότι για την συνάντηση γνώριζε και εξέχον μέλος Πολιτιστικού Συλλόγου. Επίσης, στο δείπνο προσήλθαν και τρία στελέχη της παράταξης από την εποχή που ήταν Δήμαρχος ο Βασίλης Κουκουβίνος, που σήμερα βρίσκονται εκτός Δημοτικού Συμβουλίου. Η πραγματοποίηση της συνάντησης, παρά τις προφανώς επιδιώξεις του οργανωτή που έχει «αυτοχριστεί» φυσικός διάδοχος, μοιάζει να ανοίγει το κεφάλαιο της «επόμενης ημέρας» στη παράταξη του Νίκου Ζενέτου, ενόψει μάλιστα των Δημοτικών εκλογών του 2019.

Γεγονός είναι, ότι ο εν λόγω διάδοχος, όταν έχει καλεσμένους διευθυντές και υπαλλήλους των υπηρεσιών του Δήμου Ιλίου, πραγματοποιεί τις συναντήσεις σε μεζεδοπωλεία της περιοχής. Όταν όμως, πρόκειται να παραστούν παλιά στελέχη και Δημοτικοί Σύμβουλοι εν ενεργεία της παράταξης, οι συναντήσεις γίνονται εκτός Δήμου Ιλίου για να αποφεύγονται τα «αδιάκριτα» βλέμματα. Πριν από το δείπνο της Νέας Φιλαδέλφειας, είχαν προηγηθεί όπως πληροφορήθηκε η «στήλη», άλλες δύο συναντήσεις στη περιοχή του Μενιδίου. Από ότι διαισθάνεται η «στήλη», τα καλύτερα έρχονται με την κατάθεση του νομοσχεδίου, στο τέλος του καλοκαιριού. Θα δούμε πολλά και στο Ίλιον που θα τρίβουμε τα μάτια μας! Το λέμε αυτό, γιατί χτες το βράδυ μάθαμε, ότι προαλείφεται κι άλλος από την παράταξη του Νίκου Ζενέτου...

Πιο Δημοφιλή