ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 02 Ιουνίου 2017 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση
     

 Πάει και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Ίλιον...«Πέταξε» για Αγίους Αναργύρους! Τι άλλο έχει σειρά;

''Parapolitic Annotation''

Θα θυμάστε όσοι περνάγατε από το Δημαρχείο Ιλίου, που ήταν σταθμευμένο έξω από το ΚΕΠ, μόνιμα ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Είναι παρελθόν,

γιατί έφυγε πλέον και σταθμεύει στο Δημαρχείο των Αγίων Αναργύρων - Καματερού. Από ότι πληροφορήθηκε η «στήλη», ο λόγος που έφυγε το ασθενοφόρο, ήταν επειδή ο Δήμος Ιλίου δεν παρείχε τίποτα, ούτε καν τα στοιχειώδη για την παραμονή του πληρώματος εκεί, ενώ γενικά υπήρχε μια αντιμετώπιση και συμπεριφορά, απαξιωτική, ειδικά από έναν Αντιδήμαρχο, που δεν ακούσαμε και τα καλύτερα γι αυτόν. Μέσα στο αμάξι λοιπόν, την έβγαζε το προσωπικό (χειμώνα καλοκαίρι), που σημειωτέον εκτός των τραυματιοφορέων, έχει και μόνιμο ιατρό. Αυτό αντιλήφθηκε όπως πληροφορηθήκαμε, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών των Αγίων Αναργύρων Μαρία Παπαναγιωτάκη και έκανε ενέργειες, ώστε το ασθενοφόρο να σταθμεύει πλέον στο Δημαρχείο των Αγίων Αναργύρων και όπως ακούσαμε, το πλήρωμα, είναι απόλυτα ευχαριστημένο από την διοίκηση του Δήμου. Επίσης, πληροφορήθηκε η «στήλη», ότι παρέχονται από τον Δήμο και κάποιες υποδομές και εκτός των άλλων, θα γίνουν και εγκαίνια γι αυτό, ενώ σύντομα θα σταθμεύει, άλλο ένα ασθενοφόρο του ΕΟΠΥΥ.

Έτσι είναι τα πράγματα, όταν διώχνει κάτι κάποιος με τον τρόπο του, πάντα υπάρχει κάποιος άλλος και το παίρνει...

*Στη πρώτη φωτό από αριστερά, διακρίνονται η Αντιδήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού Μαρία Παπαναγιωτάκη, το πλήρωμα του ασθενοφόρου και η Νομική Σύμβουλος του Δήμου.

Πιο Δημοφιλή