ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 24 Μαΐου 2017 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Συζήτηση για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής πραγματοποιήθηκε κατά τη συνάντηση του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Ηλία Ανδρικόπουλο,

παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ιλίου Ιωάννη Χαραλαμπόπουλου, του Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Παναγιώτη Καλύβα και υπηρεσιακών παραγόντων, στο Δημαρχείο Ιλίου.
Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και παρουσιάστηκε το συνολικό έργο της Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας του Δήμου Ιλίου, τα προγράμματα και οι δράσεις που έχει αναπτύξει, το Δίκτυο των Κοινωνικών του Δομών, καθώς επίσης, ο τρόπος λειτουργίας τους, ο οποίος περιλαμβάνει πρόγραμμα μηχανοργάνωσης και καταγραφής των ωφελούμενων σε μια ενιαία βάση δεδομένων, με στόχο τη γρήγορη εξυπηρέτησή τους και το αδιάβλητο των διαδικασιών.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος μετά το τέλος της συζήτησης δήλωσε:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δίνει έναν καθημερινό αγώνα, προκειμένου να σταθεί δίπλα στους πολίτες και στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τέτοιες συναντήσεις, δίνουν την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας, προάγοντας τη συνεργασία μεταξύ των Ο.Τ.Α. και την ενδυνάμωση των θεσμικών υποδομών.»

Πιο Δημοφιλή