ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 25 Απριλίου 2017 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αγίων Αναργύρων - Καματερού και Αντιπρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» Γιάννης Ελαιοτριβάρης,

 

έχει παρατηρηθεί τελευταία, ότι εξαφανίζονται ως διά μαγείας, αργά αλλά σταθερά, οι ταμπέλες που δείχνουν την κατεύθυνση που πρέπει να πάρει ο επισκέπτης για να πάει στο Πάρκο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι συγκεκριμένες  ταμπέλες που εξαφανίστηκαν βρίσκονταν στα διοικητικά όρια του Δήμου Ιλίου. Παρ όλα αυτά, ο Γιάννης Ελαιοτριβάρης βρισκόμενος στο Δημαρχείο Περιστερίου που γινόταν εκδήλωση για την ΟΧΕ, άδραξε την ευκαιρία και ενημέρωσε για το θέμα με τις ταμπέλες, τον Αντιπεριφερειάρχη Σπύρο Τζόκα και όλους τους Δημάρχους της Δυτικής Δυτικής Αθήνας που ήταν παρών στην εκδήλωση. Τι απάντησαν; Καλύτερα να μην το γράψουμε!

Πιο Δημοφιλή