ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2017 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''


Αυτά είναι! Η στηρίζουμε η δεν στηρίζουμε! Όπως όλα δείχνουν, η φιλία και η στήριξη του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου προς το πρόσωπο του Γιάννη Σγουρού,
είναι διαχρονική και δεν την έχει φθείρει ο χρόνος.

Κάτι που το απέδειξε ο Δήμαρχος Ιλίου στην κοπή πίτας του π. Περιφερειάρχη , όταν κατέβασε την «μισή» Δημοτική του ομάδα στα γραφεία της ΕΝΠΕ και από ότι πρόσεξε η «στήλη», ήταν ο μοναδικός Δήμαρχος που το έκανε αυτό. Έτσι λοιπόν, τον Νίκο Ζενέτο συνόδευαν οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι : Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, Διονύσης Πατσούρης, Γιώργος Κουμαραδιός, Χρήστος Γκόνης, Ζαχαρούλα Λυκούδη, Γιάννης Βέργος, Κώστας Γκόγκος και Κοκονάκης Αριστείδης. Και μιας και δήλωσε ο Γιάννης Σγουρός, ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης, όπως όλα δείχνουν για άλλη μια φορά, η παράταξη του Νίκου Ζενέτου, θα  στηρίξει Σγουρό με «νύχια» και με «δόντια»!
Έτσι είναι αυτά...Οι παλιές φιλίες δεν ξεχνιόνται!

Πιο Δημοφιλή