ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2017 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Δημαρχείο Ιλίου, πλημμυρισμένη από παιδιά η ομάδα του Ιάσωνα έκοψε την πίτα της την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017.


 Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος,
 Ο επικεφαλής της Δημοτικής ισοπολιτείας Χαράλαμπος Καούκης,ο Γιώργος Χρόνης από το Αριστερό σχήμα Ιλίου,ο τομεάρχης της ΝΔ Νίκος Φατούσης,ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κουμαραδιός,ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δημοτικού Αθλητισμού Ιλίου και Δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Αποστολόπουλος,οι Δημοτικοί σύμβουλοι Νίκη Βομπιράκη υπεύθυνη των παιδικών σταθμών του Δήμου,ο Δημήτρης Γαλούνης διευθυντής και πρόεδρος της πρωτοβάθμιας επιτροπής,ο Άρης Τσιμογιάννης.

Τα μέλη της ΕΠΣΑ κ.κ Στέλιος Ευστρατίου.Ιωσήφ Ξυπνητός,Γιάννης Ρούσσος,ο Πρόεδρος του συλλόγου Προμηθέας κ.Γεωργακόπουλος,ο Αντώνης Παρασκευόπουλος από τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Ο ενωσιακός προπονητής της μικτής παίδων ΕΠΣΑ κ.Τάσος Δημητρίου,οι Δημοσιογράφος Θανάσης Ζαχάκης απο το topiko24,Ρένος Γιαμπουράς απόοι το abola.gr,ο Κώστας Γκαβούνας εκδότης του Λόγου,οι προπονητές των τμημάτων Νίκος Φούσκας,Γιώργος Καλύβας,Βασίλης Κρινόπουλος,Κώστας Μαρκολιάς,Νίκος Κεφαλάς,Βαγγέλης Αρβανίτης. Τιμήθηκαν ο προπονητής της Μικτής Παίδων Τάσος Δημητρίου,ο Δημοσιογράφος Θανάσης Ζαχάκης και ο ποδοσφαιριστής Νίκος Γλέζος για την εισαγωγή του στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Την πίτα ευλόγησε ο Πατήρ Κωνσταντίνος από την Αγία  Αικατερίνη.
Πολλά φλουριά και πλούσια δώρα δόθηκαν στους αθλητές αλλά και στους παρευρισκόμενους. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

Πιο Δημοφιλή