ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2017 Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ
Εκτύπωση

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Σπύρος Τζόκας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του νεοσυσταθέντος Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου Τρίτση Γιάννη Πολύζο. 

 

 

Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Φορέα για τη σημερινή κατάσταση του πάρκου και τις πρωτοβουλίες του φορέα. Επιπλέον, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με τα ζητήματα που χρειάζεται να αντιμετωπισθούν για τη βελτίωση των υποδομών, του περιβάλλοντος, της λειτουργικότητας και της οικονομικής βιωσιμότητας του πάρκου. Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Πρόεδρο για την πρόθεση της Περιφέρειας Αττικής να συνδράμει στο έργο του φορέα με όλα τα δυνατά μέσα, ενώ ανέφερε και την πρόσφατα εξασφαλεισθείσα χρηματοδότηση ύψους 700.000 ευρώ από τους ίδιους πόρους της Περιφέρειας. Τέλος επισήμανε την αναγκαιότητα να δρομολογηθούν γρήγορα οι αναγκαίες διαδικασίες μελέτης των έργων που θα χρηματοδοτηθούν από αυτό το κονδύλι.

Πιο Δημοφιλή