Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου αναμένονται βροχές και καταιγίδες με εξαίρεση τη Θεσσαλία,

την Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη όπου αναμένονται μόνο σποραδικές βροχές. Μετά το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα ενώ σποραδικές βροχές θα σημειωθούν και στα ορεινά της Πίνδου, της Δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει για το Βόρειο Ιόνιο, την Νότια Πελοπόννησο και το Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους στα ορεινά ηπειρωτικά άνω των 1800 μέτρων. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα των νοτίων και ανατολικών θα είναι σχετικά αυξημένες και τα φαινόμενα σε αυτές τις περιοχές θα έχουν κατά τόπους χαρακτηριστικά λασποβροχής. Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία 8 έως 20, στη Θράκη από 9 έως 21, στη Θεσσαλία από 10 έως 23, στην Ήπειρο από 7 έως 20, στη Δυτική Στερεά από 12 έως 18, στην υπόλοιπη Στερεά από 11 έως 23, στη Δυτική Πελοπόννησο από 14 έως 22, στην υπόλοιπη Πελοπόννησο από 13 έως 24, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 20, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 15 έως 21, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 18 έως 22, στις Κυκλάδες από 17 έως 24, στα Δωδεκάνησα από 18 έως 23 και στην Κρήτη από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη θερμοκρασία στα δυτικά τμήματα της χώρας αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το πρωί 5 έως 7 μποφόρ. Μετά το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς έως δυτικούς 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και από το πρωί 5 έως 7 μποφόρ. Σταδιακά έως το μεσημέρι θα γίνουν δυτικοί 4 έως 6 μποφόρ και από το απόγευμα 3 έως 5 μποφόρ.

Αττική

Στην Αττική αναμένονται αρχικά νεφώσεις όμως μετά το πρωί θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το πρωί 3 έως 5 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες έως το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές όμως από το απόγευμα τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, το πρωί όμως θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ και από το απόγευμα θα γίνουν δυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.