ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ
Εκτύπωση
Κρικόρ Τσακιτζιάν

Το Παρατηρητήριο Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης (ΠΑΔΟΠ), πραγματοποιεί εκδήλωση – συζήτηση, για τη σύγχρονη πυρηνική απειλή

και πώς μπορεί να απαντηθεί.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης, του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50. Εισήγηση για την κρίση στην Κορέα θα κάνει ο πυρηνικός φυσικός κ. Ανδρέας Θεοφίλου, Διευθυντής ερευνών στο κέντρο Δημόκριτος. Για τη σημασία και τη δυναμική της Σύμβασης απαγόρευσης των πυρηνικών όπλων θα μιλήσει η γιατρός και συγγραφέας κ. Μαρία Αρβανίτη – Σωτηροπούλου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας κατά της Πυρηνικής και Βιομηχανικής απειλής. Την πρότασή για την δημιουργία αποπυρηνικοποιημένης ζώνης στη χερσόνησο της Κορέας, θα παρουσιάσει ο πρόεδρος του ΠΑΔΟΠ κ. Πάνος Τριγάζης, ο οποίος θα αναφερθεί και στις αποπυρηνικοποιημένες ζώνες που υπάρχουν σήμερα. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Κρικόρ Τσακιτζιάν. 
Η είσοδος για το κοινό, είναι ελεύθερη.

Πιο Δημοφιλή