ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 16 Αυγούστου 2018 Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ
Εκτύπωση

Του Κρικόρ Τσακιτζιάν :

Όλοι νιώσαμε μεγάλη ανακούφιση που απελευθερώθηκαν οι δύο Έλληνες φαντάροι μας. Με αγωνία παρακολουθούσαμε όλο αυτό το διάστημα την περιπέτεια που περνούσαν οι ίδιοι, οι συγγενείς τους, αλλά και η χώρα,

αλλά ώρα είναι τώρα ν’ αρχίσουμε όλοι να χορεύουμε καρσιαλαμά για τους γείτονές μας τους Τούρκους, με αφορμή την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούσαν παράνομα επί πέντε μήνες και τους παραπέμπουν σε δίκη.

Κρικόρ Τσακιτζιάν

Πως μπορούμε να ξεχάσουμε σε μια στιγμή, τις καθημερινές απειλές που εξαπολύουν προς τη χώρα μας εδώ και τόσο καιρό και ν’ αρχίσουμε πάλι το τροπάριο για τους φίλους μας του Τούρκους και τη σχέση εμπιστοσύνης που θα ξαναχτίσουμε από εκεί που την είχαμε αφήσει, πριν αρχίσουν οι απειλές για τα νησιά μας που τους ανήκουν όπως υποστηρίζουν και θα έρθουν να τα καταλάβουν, για την Ελληνική ΑΟΖ που πρέπει να συνεκμεταλευτούμε, για τις γκρίζες ζώνες που βλέπουν μόνο εκείνοι και για τόσα άλλα ακατανόητα που ανακοινώνουν σε καθημερινή βάση. 

Αφήστε για το χρονοδιάγραμμα που έχουν θέσει μέχρι το 2023, όπου θα έχουν ετοιμάσει, όπως υποστηρίζουν, το στόλο τους για να μπορεί να καταλάβει το Αιγαίο, την αεροπορία τους για να κυριαρχήσει στους αιθέρες μας και το πεζικό τους για να μπορεί να επέμβει στη χώρα μας, όποτε αυτοί κρίνουν απαραίτητο. 

Όλα αυτά δεν πιστεύω να τα ξεχάσουμε μέσα σε μια στιγμή ευφορίας και ν’ αρχίσουμε πάλι να βομβαρδίζουμε την κοινωνία με φιλικά αισθήματα για τους γείτονές μας του Τούρκους. 

Ας μην ξεχνάμε πως είναι λαός θρασύς, χωρίς μέτρο και αίσθημα φιλίας για κανένα άλλο λαό. Το μόνο που τους νοιάζει είναι όχι απλά το συμφέρον της χώρας τους, αλλά το πως θα γίνει η παλιά Οθωμανική αυτοκρατορία, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους, πως θα κατακτήσουν τις γειτονικές τους χώρες προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη μεγάλη τους ιδέα. 

Ελπίζω και εύχομαι η Ελληνική κυβέρνηση να παραμείνει ψύχραιμη και να μην αρχίσουμε πάλι να θεωρούμε την Τουρκική πλευρά ως μετανοημένη αμαρτωλή, τώρα που έχει στριμωχτεί από τους Αμερικανούς και ψάχνει και πάλι συμμαχίες στην Ευρώπη που της έχει  γυρίσει την πλάτη και ευελπιστεί η Ελλάδα να παραστήσει το Δούρειο Ίππο της, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της.

Πιο Δημοφιλή