Προεκλογική ομιλία του Υφυπουργού Δικαιοσύνης και υποψήφιου Βουλευτή Δυτικής Αττικής της Ν.Δ.,

παρουσία πλήθους κόσμου στη Νέα Πέραμο

Με μεγάλη ανταπόκριση και παρουσία πλήθους πολιτών από την περιοχή της Νέας Περάμου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Μαΐου, στη Νέα Πέραμο, η προεκλογική ομιλία του Υφυπουργού Δικαιοσύνης και υποψήφιου Βουλευτή Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργου Κώτσηρα. Παρουσία αυτοδιοικητικών και τοπικών φορέων από τη Νέα Πέραμο, τον Δήμο Μεγαρέων αλλά και εκπροσώπων από τις όμορες περιοχές, ο κ. Κώτσηρας αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης αυτή την τετραετία, τονίζοντας ότι οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι κρίσιμες καθώς θα καθορίσουν ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα.

Μάλιστα, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης: «Ένα ισχυρό μήνυμα στην κάλπη, θα επιβεβαιώσει ότι οι πολίτες επιθυμούν η Ελλάδα να συνεχίσει με σταθερότητα, να πορεύεται στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας». Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Κώτσηρας έκανε ειδική μνεία στις παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες που ελήφθησαν την τρέχουσα κυβερνητική περίοδο για τη Δυτική Αττική και ειδικότερα για τη Νέα Πέραμο, αλλά και τις προοπτικές που δημιουργούνται στην περιοχή.

«Αυτή την τετραετία η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις, για να δρομολογηθούν στη Δυτική Αττική μία σειρά εμβληματικών επενδύσεων και έργων, που καθιστούν πλέον την περιοχή από έναν παραμελημένο τόπο, σε πρωταγωνίστρια», υπογράμμισε ο κ. Κώτσηρας και πρόσθεσε: «Οι κυβερνητικές αυτές παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες αφήνουν ένα ξεκάθαρο αναπτυξιακό και κοινωνικό αποτύπωμα στον τόπο μας, φέροντας και την προσωπική σφραγίδα του Πρωθυπουργού».

«Σε αυτή την άοκνη προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον στη Δυτική Αττική, θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα σας με ειλικρίνεια, πολλή δουλειά και υπευθυνότητα», ανέφερε καταληκτικά ο κ. Κώτσηρας απευθυνόμενος προς το κοινό που παρευρέθηκε στην προεκλογική του ομιλία στη Νέα Πέραμο.