Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας Ελευσίνας στην έδρα της υπηρεσίας, στο Δημοτικό Κατάστημα Μαγούλας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με δοξολογία και ευχές από τον ιερέα για δύναμη και φωτισμό ώστε η Δημοτική Αστυνομία να προστατεύει και να υπηρετεί τους πολίτες. Ευχές για χρόνια πολλά υγεία και ευτυχία εξέφρασε ο Χ. Σεμερτζιάδης, εντεταλμένος σύμβουλος, αρμόδιος για τη Δημοτική Αστυνομία. Αναφερόμενος στις αρμοδιότητες της  υπηρεσίας τόνισε  μεταξύ άλλων ότι επαναλειτουργεί η υπογραφή κατ΄ οίκον και μαζεύτηκαν πολλά εγκαταλειμμένα οχήματα. «Θα κάνουμε ότι καλύτερο ώστε να έχουμε θετική ανταπόκριση από την κοινωνία» ανέφερε κλείνοντας ο κ. Σεμερτζιάδης. «Πρώτη προτεραιότητα  της δημοτική αρχής είναι  ο εκμοντερνισμός της Δημοτικής Αστυνομίας» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ι. Παναγιωτούλιας και συμπλήρωσε πως «οι πολίτες να σταματήσουν να βλέπουν τη Δημ. Αστυνομία μόνο για κλήσεις. Υπάρχει για να βελτιώσει τη ζωή μας. Χρόνια Πολλά, με υγεία».

Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος Μαγούλας Μ. Μίχας μετέφερε  τις ευχές του δημάρχου Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου και εξήγησε ότι κατανοεί επακριβώς τι περνούν καθημερινά τα όργανα της Δημ.  Αστυνομίας αφού η υπηρεσία έχει έδρα στη Μαγούλα. Πρόσθεσε ότι «στόχος είναι η ενίσχυση της υπηρεσίας. Ως δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα σας».

Ευχές για καλή χρονιά δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στα στελέχη της Δημ. Αστυνομίας για το έργο τους εξέφρασαν και οι αντιδήμαρχοι Π. Κουκουναράκης και Δ. Λιάσκος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η πρόεδρος του ΣΔΚ Μαγούλας Σ. Στάμου, η γραμματέας του ΔΣ Ελευσίνας Σ. Κάβουρα, ο δημοτικός σύμβουλος Χ. Ανδρώνης, ο τοπικός σύμβουλος Χ. Δελαπόρτας, καθώς και  εκπρόσωποι από τα τμήματα Τροχαίας και Αστυνομίας Ελευσίνας, το Λιμεναρχείο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευσίνας και Μεγάρων, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην ΕΛ.ΑΣ. εκπρόσωποι των Προσκόπων και του  Οδηγισμού Ελευσίνας.