Μια σημαντική πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας μου έκλεισε σήμερα με πολλά χαμόγελα και τέχνη

από τους μικρούς μας δημότες.Το θεατρικό εργαστήρι που εφαρμόστηκε για πρώτη χρονιά σε όλους τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ασπρόπυργου είναι μια από τις πρωτοβουλίες μας που ολοκληρώθηκαν για φέτος και θεωρούμε ότι θα γίνει θεσμός για την πόλη μας και τα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον ηθοποιό Στέλιο Κρητικό που ανταποκρίθηκε υπέρ του δέοντος και έδωσε νέα πνοή με το έργο του σε όλους τους παιδικούς μας σταθμούς. Ο ίδιος με τις συνεργάτιδες του Κάτια Παπαδοπούλου, Ιωάννα Καραθανάση και Μαριέφη Λεοντοπούλου χάριζαν δυο φορές την εβδομάδα στα παιδιά του Ασπρόπυργου μοναδικές βιωματικές εμπειρίες και σήμερα παρακολουθήσαμε όλοι το αποτέλεσμα. Στις παιδαγωγούς μας αξίζουν πολλά μπράβο καθώς και πολλά συγχαρητήρια για τα παιδιά μας που μας έδωσαν τόση χαρά σήμερα!Επιτρέψτε και μια προσωπική δήλωση.

Ως Αντιδήμαρχος θέλησα να προσφέρω στα παιδιά του Ασπρόπυργου όλα όσα θα ήθελα να προσφέρω στο δικό μου παιδί και νιώθω βαθιά συγκινημένη τις τελευταίες μέρες παρακολουθώντας όλες τις γιορτές των παιδικών σταθμών που αντικατοπτρίζουν την προσπάθεια και την σκληρή δουλειά ολόκληρου του έτους. Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να προσφέρω το καλύτερο δυνατό στους μικρούς και μεγάλους δημότες του Ασπρόπυργου από την θέση της Δημάρχου εφόσον με τιμήσετε με τη ψήφο σας!

Πολλά Μπράβο σε όλες και ολους!

Συνεχίζουμε για τον Ασπρόπυργο που μας ενώνει!

#με_όραμα_και_σοφία

#ο_ασπρόπυργος_μας_ενώνει