Μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η Καλοκαιρινή Γιορτή «ΑΓΑΠΗΣ ΧΡΩΜΑΤΑ»

των 5 ΚΔΑΠ Ασπροπύργου στο Ανοιχτό Θέατρο του Αγροκηπίου, την Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023, με τη συμμετοχή όλων των παιδιών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου της ΚΕΔΑ, κ. Αναστάσιου Παπαδόπουλου, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικούς καθώς και τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη που δείχνουν στις δομές της ΚΕΔΑ ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για μία ακόμη φορά τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, κ. Νικόλαο Μελετίου για την πρωτοβουλία του, να ιδρύσει την Κοινωφελή Επιχείρηση το 2008, να αναπτύξει και να εξελίξει τις δομές της  αλλά και για το πολυετές και πολύτιμο έργο που επιτελεί τόσα χρόνια   στην πόλη του Ασπρόπυργου, απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα.

Με κεντρικό θέμα την Ειρήνη, τη Φιλία και την Αγάπη, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ενθουσιάζοντας το κοινό με τα υπέροχα τραγούδια τους, τα χορευτικά τους, το θεατρικό δρώμενο και τις αθλητικές τους δεξιότητες κερδίζοντας το θερμότερο χειροκρότημα όλων.

Φαντασμαγορική ήταν η λήξη της γιορτής με τα πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό και τα χαμόγελα των παιδιών να είναι η πιο γλυκιά ανταμοιβή για αυτή την προσπάθεια.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν: ο Βουλευτής  της ΝΔ, Δυτικής Αττικής, κ. Ευάγγελος Λιάκος, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου,  κ. Θεμιστοκλής Τσόκας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παντελής Σαββίδης, Μιχαήλ Ψωμιάδης, Δημήτριος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Ισίδωρος Τσίγκος, ο Πρόεδρος της ΔΕΠ, κ. Γεώργιος Φίλης, η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών, κ. Θέμης Τσίγκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.κ. Σοφία Μαυρίδη – Υποψήφια Δήμαρχος, Ιωάννης Κατσαρός, Ιωάννης Ηλίας – Υποψήφιος Δήμαρχος, Μάρκος Μάμας, Μαρία Ατματσίδου, Παύλος Γραβριλίδης, Αλέξανδρος Μυλωνάς – Υποψήφιος Δήμαρχος, ο Αντιπρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Αντώνιος Κοναξής, το μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΑ, κ. Ελένη Καραμπέρη και ο Υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Σεραφείμ Τσόκας.