Ένας αδιόρθωτος δήμαρχος ο Βαγγέλης Ντηνιακός, ένας κατά συρροή πολιτικός ψεύτης και υποκριτής,

που ούτε και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης γλίτωσε από την κοροϊδία του.

Δείτε τι έχει δηλώσει κατά καιρούς για την ανακύκλωση στο Χαϊδάρι, ο Δήμαρχος της λεζάντας και της μακέτας Βαγγέλης Ντηνιακός, με περίσσιο θράσος και χωρίς καθόλου ίχνος ντροπής.

Με αφορμή την στάθμευση στο Δημαρχείο του Κινητού Πράσινου Σημείου του ΕΔΣΝΑ.

Βαγγέλης Ντηνιακός : « Η ανακύκλωση με διαλογή των υλικών στην πηγή έχει καθοριστική συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος και για αυτό είναι καθήκον όλων μας να συμμετέχουμε σ’ αυτήν. Το Χαϊδάρι μπορεί να ξεχωρίσει και στην ανακύκλωση, να γίνει και με αυτό τον πολύ ουσιαστικό τρόπο μια Πράσινη Πόλη. Πιστεύω ότι είναι κάτι που το οφείλουμε στις επόμενες γενιές, να τους παραδώσουμε ένα πιο προστατευμένο περιβάλλον».

Με αφορμή την παραλαβή του απορριμματοφόρου βιοαποβλήτων και καφέ κάδων πριν 13 μήνες.

Βαγγέλης Ντηνιακός : «Η ανακύκλωση στο Χαϊδάρι ενισχύεται σημαντικά από σήμερα. Ως Δήμος βάζουμε πολύ ψηλά στις προτεραιότητές μας την ανακύκλωση και έχουμε ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια για την αναβάθμιση της από τον Σεπτέμβριο».

Μιλάει λοιπόν και κάνει δηλώσεις ανερυθρίαστα για την ανακύκλωση αυτός που δεν έχει κάνει τίποτα. Δηλώνει ότι «κόπτεται» για το περιβάλλον, ο πλέον αποτυχημένος Δήμαρχος όλων των εποχών στο Χαϊδάρι, την στιγμή που είναι ανίκανος να βγάλει στην κυκλοφορία το καφέ απορριμματοφόρο συλλογής βιοαποβλήτων, το οποίο του έχει παραχωρηθεί δωρεάν από τον ΕΔΣΝΑ και την Περιφέρεια πάνω από ένα χρόνο και το αφήνει να «σαπίζει» άπραγο μέσα στο στρατόπεδο.

Να θυμίσουμε εδώ στον κ. Ντηνιακό, γιατί φαίνεται δεν το γνωρίζει, ότι, η συλλογή βιοαποβλήτων είναι μια δράση με πολλαπλά οφέλη. Πηγαίνουν μειωμένα απορρίμματα για ταφή στο ΧΥΤΑ, πληρώνει λιγότερα ο Δήμος, αφήνει θετικό αποτύπωμα στο περιβάλλον, αλλά, υπάρχει και η δυνατότητα ανταποδοτικού χαρακτήρα προς όφελος των δημοτών.

Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει πρώτα να γίνει σχεδιασμός και να απλωθούν οι πρώτοι 110 καφέ κάδοι που έχει παραλάβει. Κάτι που έχουν κάνει οι άλλοι Δήμοι όταν τους παραχωρήθηκαν τα καφέ απορριμματοφόρα.

Δυστυχώς όμως το μόνο που ενδιέφερε στην πραγματικότητα τον Βαγγέλη Ντηνιακό, ήταν να στηθεί και να βγάλει φωτογραφίες δίπλα από το καφέ απορριμματοφόρο, -όπως έκανε και με το μπουκαλάκι που έριξε στο Κινητό Πράσινο Σημείο-  για επικοινωνιακή λεζάντα (Φωτό) και να «πουλήσει» φούμαρα τον Ιούνιο του 2020 με όμορφα λόγια ανακύκλωσης, για να «χαϊδέψει» τα αυτιά του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Εάν δεν είστε ικανός κ. Ντηνιακέ να κάνετε ούτε ένα σχεδιασμό για να βγάλετε στην κυκλοφορία το απορριμματοφόρο συλλογής βιοαποβλήτων, να το επιστρέψετε στον ΕΔΣΝΑ ώστε να παραχωρηθεί σε άλλο Δήμο που το έχει ανάγκη, που μπορεί να το λειτουργήσει και που νοιάζεται πραγματικά για το περιβάλλον και την ανακύκλωση. Είναι κρίμα να παραμένει ακίνητο εντός του στρατοπέδου και να «σαπίζει...»

*Σταματήστε λοιπόν να ανακυκλώνεται την υποκρισία και να κοροϊδεύεται τους πάντες!

*Σταματήστε να κάνετε τον όψιμο υπερασπιστή του περιβάλλοντος!

*Σας πήραν όλοι χαμπάρι, τι δεν καταλαβαίνετε!

*Φτάνει πια με την ανικανότητά σας, καταντήσατε επικίνδυνοι όχι μόνο για την πόλη αλλά και για το περιβάλλον!

#Με ΨΕΜΑΤΑ στο ΧΑΪΔΑΡΙ_ΞΑΝΑήρθαν#
#Με ΨΕΜΑΤΑ στο ΧΑΙΔΑΡΙ_ΞΑΝΑσυνεχίζουν#

Γραφείο τύπου παράταξης

«Το ΧΑΪΔΑΡΙ ΨΗΛΑ» Αποστόλης Θεοφίλης