«Μπαρουταποθήκη του Δήμου Χαϊδαρίου δίπλα από το Αττικό Νοσοκομείο»

Το σημείο που πανηγύριζε η Δημοτική αρχή Χαϊδαρίου όταν το καθάρισαν και «πλημμύρισαν» το διαδίκτυο με φωτογραφίες για να δείξουν ότι κάτι κάνανε, αυτή την στιγμή, θυμίζει «μπαρουταποθήκη».

Πάλι γέμισε κλαδιά ξερά και ελλοχεύει ο κίνδυνος πυρκαγιάς αφού ο χώρος είναι αφύλακτος και προσβάσιμος στον καθένα. Το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται μεταξύ υπηρεσίας πρασίνου και Αττικού Νοσοκομείου, ενώ σημειωτέον δε, ο γύρω περιβάλλοντας χώρος είναι κατάφυτος από πεύκα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι αντί να καταλήγουν τα κλαδέματα στο ΕΜΑΚ Φυλής για κομποστοποίηση, στοιβάζονται στον συγκεκριμένο χώρο.

Επίσης, καταγγέλλουμε ότι, ο Δήμος Χαϊδαρίου ενώ έχει παραλάβει πριν ένα χρόνο από την Περιφέρεια και τον ΕΔΣΝΑ αυτοκίνητο συλλογής βιοαποβλήτων, δεν το χρησιμοποιεί και το αφήνει να σαπίζει, εν αντιθέσει με άλλους Δήμους της Δυτικής Αθήνας που έχουν φτιάξει πρόγραμμα και τα χρησιμοποιούν, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην υπόθεση της ανακύκλωσης.  

«Το ΧΑΪΔΑΡΙ ΨΗΛΑ» κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και θεωρεί υπεύθυνη την Δημοτική αρχή Ντηνιακού αν ο μη γένοιτο έχουμε κάποια πυρκαγιά.

Φτάνει πια με την ανικανότητά σας, κατάντησατε επικίνδυνοι για την πόλη!

Γραφείο τύπου παράταξης

«Το ΧΑΪΔΑΡΙ ΨΗΛΑ» Αποστόλης Θεοφίλης