Κυριακή, 02 Αυγούστου 2026

Νέο Ξεκίνημα για την Ώρα Χαϊδάρι

Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης τα γραφεία των συνδυασμών «Ώρα Χαϊδάρι» και «Χαϊδάρι Νέο Ξεκίνημα»

ντύθηκαν με τα γιορτινά τους. Το εκλογικό κέντρο του Χρήστου Νικολάου υποδέχτηκε κλιμάκιο της παράταξης του Άρη Πανόπουλου, όπου οι δύο επικεφαλής συζήτησαν με όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και μεταξύ τους, κάτι που έγινε και αντίστροφα μετά από λίγη ώρα στα γραφεία της παράταξης «Ώρα Χαϊδάρι»

Τα πηγαδάκια των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στάθηκαν η αφορμή για ανταλλαγή απόψεων και από τις δύο πλευρές, ενώ το εγκάρδιο κλίμα στάθηκε η αφορμή τα φώτα του εκλογικό κέντρου του Άρη Πανόπουλου να παραμείνουν ανοικτά μέχρι αργά το βράδυ, αφού πολλοί περαστικοί στάθηκαν να μιλήσουν με τους αυριανούς τους εκπροσώπους, αλλά και να τους μεταφέρουν τους προβληματισμούς τους για την επόμενη ημέρα της πόλης.

Το νέο ξεκίνημα φάνηκε να επικροτήθηκε από όλους μέσα από ενθαρρυντικά σχόλια στο σύνολο του Τύπου, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αλλά και στις προσωπικές επαφές των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και από τις δύο πλευρές, προοιωνίζοντας μια πολύ δυναμική συνέχεια.

Τελευταίες Ειδήσεις

 Η ιστοσελίδα δεν φέρει καμμία ευθύνη για τα άρθρα, η αποκλειστική ευθύνη ανήκει σε αυτούς που τα υπογράφουν.