Κάποτε είχε πει ο Κώστας Καραμανλής για κάποιο θέμα που επέμεναν κάποιοι: «Μην ξύνεστε στη γκλίτσα του τσοπάνη». Παροιμία που δεν φαίνεται να την παίρνουν

στα σοβαρά, η διοίκηση του Δήμου Χαϊδαρίου και δη το γραφείο τύπου και συνεχίζουν τις «επικές» γκάφες.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τα του οίκου μας «Pitsounicity.gr» την στοχοποίηση από τον Δήμο Χαϊδαρίου και τις «ανύπαρκτες» αποκαλύψεις όπως αναγράφεται στο δελτίο τύπου (ΕΔΩ). Καταρχήν τα «σαΐνια» γράφουν ρητά και κατηγορηματικά ότι γράψαμε για «εταιρεία φάντασμα». Ο πραγματικός τίτλος του άρθρου είναι (Αποκάλυψη : Ο Δήμος Χαϊδαρίου δίνει απευθείας αναθέσεις και πληρώνει...σε εταιρεία «φάντασμα»;). Αν κάποιος διαβάσει προσεκτικά, θα δει ότι η λέξη φάντασμα είναι σε εισαγωγικά και στο τέλος μπαίνει ερωτηματικό, κάτι που δεν «προσέξαν» τα «σαΐνια» ή το «σαΐνι» του γραφείου τύπου.

Όταν ρωτήθηκε ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον κ. Θεοφίλη για το αν η εταιρεία είναι στο 155, αυτός απάντησε με βεβαιότητα ότι είναι εκεί και μάλιστα είπε ότι τον διαβεβαίωσε και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, κάτι που έχει γραφτεί και στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου. Να μην τα πολυλογούμε, εμείς την 1/6/2020 πήραμε επίσημο έγγραφο (ΦΩΤΟ 1) από τον Δήμο Φυλής που ουσιαστικά γράφει ότι Πίνδου 155 δεν υπάρχει και εφ' όσον η εταιρεία είναι υπαρκτή σύμφωνα με όλα τα στοιχεία για την ίδρυσή της που αναγράφονται στο εξώδικο, η έδρα όμως σύμφωνα με το έγγραφο του Δήμου Φυλής, είναι ανύπαρκτη και το ότι χαρακτηρίζεται έδρα «φάντασμα» δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά και εφοριακοί υπάλληλοι, λογιστές και αυτοδιοικητικοί που έλαβαν γνώση και ρωτήθηκαν επί του θέματος για να μας πουν την γνώμη τους.

Στη συνέχεια και χωρίς να γνωρίζει κανείς την ύπαρξη εγγράφου από τον Δήμο Φυλής (το παρουσιάσαμε στις 4/6/2020) ήρθε ένα «θεόσταλτο» δώρο από την εταιρεία και εννοούμε το εξώδικο που μας έστειλε το οποίο συντάχθηκε 3/6/2020, όπου μέσα κάνει αναφορά, τουλάχιστον σε πέντε σημεία (ΦΩΤΟ 2-3-4-5-6), για την Πίνδου 155 και δεν αναφέρει πουθενά αλλά ούτε υπάρχει υπόνοια, για Πίνδου 139. Την επομένη πήγαμε πάλι στο σημείο με τον κ. Θεοφίλη, ρωτήσαμε, ψάξαμε, δεν είδαμε να υπάρχει κάπου έστω μια ταμπέλα της συγκεκριμένης εταιρείας παρά μόνο ένα κτίριο που στεγάζεται μια εταιρεία η οποία κάνει εισαγωγές κάρβουνου.

Μετά την παρουσίαση του εγγράφου από το «Pitsounicity.gr»  τότε μόνο η εταιρεία αντιλήφθηκε ότι κάτι τρέχει με την έδρα της και άρχισε τις ενέργειες ώστε να γίνει η αποκατάσταση. Πράγματι η εταιρεία πήρε έγγραφο (ΦΩΤΟ 7-8) στις 10/6/2020 με τον πραγματικό αριθμό όπου δείχνει ότι η έδρα είναι στη Πίνδου 139  και όχι στο 155 που δεν υπάρχει. Άλλο 155 και άλλο 139, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Μετά και από αυτή την κίνηση, ουσιαστικά παραδέχονται ότι έχουμε δίκιο που επιμέναμε ότι δεν υπάρχει Πίνδου 155.

Άρα, αν δεν υπήρχε η δική μας αποκάλυψη η οποία λοιδορείται και υποβαθμίζεται συνειδητά από την διοίκηση του Δήμου Χαϊδαρίου και το γραφείο τύπου για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στα μάτια των Χαϊδαριωτών, αλλά και να μετριάσει το απόηχο από αυτή την μεγαλειώδη και επική γκάφα, θα είχε γίνει διόρθωση ως προς την έδρα της εταιρείας; Φυσικά όχι, γιατί όλοι είχαν άγνοια και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα με το εξώδικο αλλά τα έγγραφα του Δήμου Φυλής.

Σας αρέσει, δεν σας αρέσει κύριοι της διοίκησης του Δήμου Χαϊδαρίου, τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και τα γεγονότα λένε ότι από την ίδρυση μέχρι τις 10/6/2020 η έδρα της εταιρείας ήταν «φάντασμα» κάτι που αγνοούσαν ακόμα και οι ιδιοκτήτες της, πάει και τελείωσε.

Εννοείτε βέβαια ότι η ιστοσελίδα μας εφ' όσον έχει γίνει αποκατάσταση της πραγματικής διεύθυνσης δεν έχει κανένα απολύτως θέμα πλέον με την εταιρεία «ΝΕΟΡΟΣ» και θεωρείται λήξας. Το θέμα όμως, το έχει η διοίκηση του Δήμου Χαϊδαρίου με τις συνεχιζόμενες γκάφες και όπως λέει η παροιμία ...«ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη».

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό με αποσπάσματα από το εξώδικο αλλά και με τα έγγραφα του δήμου Φυλής.