Πολίτες της Δυτικής Αθήνας,

Η πρωτοφανής κρίση που βιώσαμε ως χώρα τα τελευταία χρόνια έπληξε σε μεγάλο βαθμό την περιοχή μας, κυρίως με την ανεργία των νέων και των γυναικών

να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, ενώ οδήγησε στον αφανισμό αρκετών μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Παράλληλα ενίσχυσε φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού, εισοδηματικής αφαίμαξης, εγκληματικότητας και υποβάθμισης σε γειτονιές της Δυτικής Αθήνας.

Η παράταξή μας, με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι αποφασισμένη να αλλάξει και την Δυτική Αθήνα. Με επενδύσεις που θα δημιουργήσουν πολλές δουλειές, με την μείωση της φορολογίας, με ειδικά προγράμματα κατάρτισης που θα δώσουν την δυνατότητα σε αρκετούς συμπολίτες μας να έχουν περισσότερες ευκαιρίες να βρουν δουλειά. Η έμφαση στην παιδεία θα δοθεί με τη δημιουργία πρότυπων δημοσίων σχολείων σε όλη την Ελλάδα με απαρχή το Περιστέρι, ενώ η μετεξέλιξη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε Πανεπιστήμιο Εφηρμοσμένων Επιστημών θα αποτελέσει φάρο ανάπτυξης και προοπτικής για τη ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Η αναγκαιότητα αναβάθμισης του δημοσίου συστήματος υγείας αποτελεί στρατηγική επιλογή της Νέας Δημοκρατίας και το όραμά μας είναι μια αληθινή κοινωνική πολιτική με υγεία για όλους. Στην βάση αυτή το Αττικό Νοσοκομείο και το Λοιμωδών θα ξαναγίνουν το υπόδειγμα της Δυτικής Αθήνας. Προτεραιότητα μας η βελτίωση των συνθηκών και της ποιότητας ζωής των πολιτών της Δυτικής Αθήνας, η φροντίδα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τους μη ευνοημένους, ο περιορισμός των κοινωνικών και περιφερειακών ανισοτήτων. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να παλέψω, ώστε αυτός ο τόπος στον οποίο γεννήθηκα και ζω να πάει μπροστά γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα.

Με τη δύναμη της ψυχής μας μπορούμε και στα Δυτικά!

Βαρβάρα Ψυχούλα-Κοντογιάννη

MSc Διεθνολόγος – Πολιτικός Επιστήμων - Βιβλιοθηκονόμος

Υποψήφια Βουλευτής Δυτικού τομέα Β ́ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας