Έγγραφο - καταγγελία προς την Δημοτική Αρχή και κοινοποιώντας το σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, κατέθεσε σήμερα το πρωί,

Τετάρτη 06 Μάη, η Λαϊκή Συσπείρωση. Όπως αναφέρετε στην καταγγελία: «Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη ψηφίστηκαν συγκεκριμένα μέτρα προστασίας του Πετρουπολιώτικου λαού αλλά και των εργαζομένων του Δήμου, που είχαμε καταθέσει από την αρχή της πανδημίας. Μεταξύ άλλων μέτρων ψηφίστηκε από την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων η πρότασή μας, να πληρωθούν όλοι οι εργαζόμενοι με σύμβαση μίσθωσης έργου, όπως την καταθέσαμε. Κύριε Πρόεδρε, στην συγκεκριμένη συνεδρίαση μπορεί να μην υπήρχαν πρακτικά... είμαστε σίγουροι όμως τόσο για την πρόταση που καταθέσαμε όσο και για αυτό που ψηφίσαμε!!!!!

Στην απόφαση, λοιπόν, αδικαιολογήτως γράφετε να πληρωθούν μόνο όσοι εργαζόμενοι προσέφεραν την εργασία τους σε άλλες υπηρεσίες, εξαιρώντας έτσι τους εργαζόμενους του Δημοτικού Ωδείου που όλο αυτό τον καιρό βρίσκονταν στο πόστο τους και πραγματοποιούσαν διαδικτυακά τα μαθήματα! Σας καλούμε να προβείτε άμεσα σε τροποποίηση και ορθή επανάληψη της απόφασης, είτε να συγκαλέσετε εδώ και τώρα έκτακτο Δ.Σ. προκειμένου να παρθεί απόφαση να πληρωθούν όλοι οι εργαζόμενοι με σύμβαση μίσθωσης έργου! Αν μη τι άλλο, δεν χρειάζεται κάποια ειδική απόφαση για να προχωρήσει η πληρωμή μισθοδοσίας των εργαζομένων, που ούτως η άλλως η Δημοτική Αρχή οφείλει να επισπεύσει, μιας και ήδη σύμφωνα με έγγραφο του σωματείου των εργαζομένων στο Δημοτικό μας Ωδείο έχει καθυστερήσει σχεδόν 2 μήνες. Σας επισυνάπτουμε την πρόταση που καταθέσαμε για την πληρωμή των εργαζομένων, το αποφασιστικό του Δ.Σ όπως κακώς έχει γραφτεί και την ανακοίνωση του σωματείου των εργαζομένων στο Ωδείο».