Την 2 η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση μετά την καραντίνα διοργάνωσε την Τετάρτη 1 η Ιουλίου 2020 η 1η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Περιστερίου, στην πλατεία Αγίας Τριάδας, με

ομιλητές τον ΝΑΣΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ τέως Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τον ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β2 Τομέα Αθηνών . Οι ομιλητές ανέλυσαν το επικαιροποιημένο πρόγραμμα #ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ 2 του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ , πρόγραμμα ελπίδας προοπτικής και δικαιοσύνης για έξοδο από την κρίση που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας . Οι ομιλητές, αφού ολοκλήρωσαν τις εισηγήσεις τους, δέχτηκαν και απάντησαν σε πολυάριθμες και ουσιαστικές ερωτήσεις και ακολούθησε γόνιμος διάλογος με τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι : Βέττας Δημήτρης πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ , Καπράνας Ζήσης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ιωακειμίδης μέλος Ελεγκτικής Επιτροπής ΑΔΕΔΥ, Κώστας Βλάχος τέως περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Θανάσης Καποτάς Επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης « Ανοιχτοί Ορίζοντες για το Περιστέρι», Αλεξοπούλου Σοφία δημοτική σύμβουλος της παράταξης « Ανοιχτοί Ορίζοντες για το Περιστέρι», Ιωάννα Μίχα υποψήφια βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών.