Όλα δείχνουν ανατροπή και αλλαγή εποχής στο Δήμο Ιλίου στην δεύτερη κάλπη της ερχόμενης Κυριακής (15/10),

καθώς ο απερχόμενος Δήμαρχος και επί 17 χρόνια στο δημαρχιακό θώκο της πόλης Νίκος Ζενέτος απειλείται ξεκάθαρα από την Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου.

To “βουητό” της πόλης επιβεβαιώθηκε στην κάλπη και η Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου ηγούμενη ενός δυναμικού ψηφοδελτίου και με μια παρουσία που προκάλεσε την προσοχή του Ιλίου, φαίνεται οτι μπορεί να είναι η νέα δήμαρχος, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά αλλά και μια δημοτική αρχή που μετρά ήδη 4 θητείες και η οποία φαίνεται οτι έχει κουράσει του δημότες.

Το αίτημα για αλλαγή εποχής στο Ίλιον δείχνει να επικρατεί αυτή την εβδομάδα ενώ ήδη δημοτικές παρατάξεις αλλά και ανεξάρτητοι πολίτες συντάσσονται με την Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου για τον β κρίσιμο τελικό γύρο.

Αυτή την «αλλαγή εποχής» και την «ανανέωση» υπηρετεί, άλλωστε, με την υποψηφιότητά της η Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου.

Εξάλλου, όπως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Ιλίου, μιλούν ξεκάθαρα για μια επερχόμενη ανατροπή σκηνικού και μια μεγάλη αλλαγή μετά από 17 χρόνια.

«Απαράδεκτες παλαιοκομματικές πρακτικές από τον κ.  Ζενέτο»

Για «απαράδεκτες παλαιοκομματικές πρακτικές» από πλευράς του απερχόμενου Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου, εν όψει του β’ γύρου των εκλογών, την ερχόμενη Κυριακή (15/10) κάνει λόγο ο Συνδυασμός της υποψήφιας Δημάρχου Ιλίου Ανδριάνας Αλεβίζου – Κουκουβίνου «Νέα Αρχή για το Ίλιον».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδυασμού «Νέα Αρχή για το Ίλιον»:

«Ο απερχόμενος δήμαρχος Ιλίου επιστρατεύει παλαιοκομματικές πρακτικές νομίζοντας πως μπορεί να επηρεάσει την κρίση των πολιτών.

Ειδικότερα, ενημερωθήκαμε πως γίνονται τηλέφωνα από Υπηρεσίες του Δήμου και συγκεκριμένα του Λαογραφικού Μουσείου προς τους πολίτες, καλώντας τους να ψηφίσουν στο δεύτερο γύρο τον Συνδυασμό του κ. Ζενέτου.

Πρόκειται για απαράδεκτες και πρωτοφανείς παλαιοκομματικές τακτικές, στις οποίες προσφεύγει ο απερχόμενος Δήμαρχος, στην απέλπιδα προσπάθειά του να αποτρέψει την επερχόμενη ήττα και το μόνο που καταφέρνει είναι να εκτίθεται ανεπανόρθωτα, αποδεικνύοντας στην πράξη αυτό που λέμε τόσο καιρό, πως ‘’ήρθε η ώρα το Ίλιον να αλλάξει εποχή!’’.

 

Πηγή: thecaller.gr