«Η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος στην ιστορία της πόλης.»

Με κάθε επισημότητα στο Πολυδύναμο Κέντρο Ιλίου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημάρχου Ανδριάνας Αλεβίζου- Κουκουβίνου και των νέων Δημοτικών Συμβούλων. Γεγονός είναι ότι δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στην αίθουσα από τους δημότες που προσήλθαν για να παρακολουθήσουν την τελετή ορκωμοσίας.

Η κ. Αλεβίζου Κουκουβίνου, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος στην Ιστορία του Δήμου Ιλίου, στην ομιλία της και εμφανώς συγκινημένη, αναφέρθηκε για την μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνει.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αείμνηστο Βασίλη Κουκουβίνο και την βαριά παρακαταθήκη που άφησε, ενώ ευχαρίστησε τον απερχόμενο Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο για το έργο που πρόσφερε στη πόλη. Είπε επίσης, ότι είναι το κορίτσι της γειτονιάς και θα είναι Δήμαρχος της γειτονιάς για όλους τους κατοίκους. 

Τέλος, έδωσε την υπόσχεση ότι, θα δώσει βαρύτητα στη Παιδεία, στην Υγεία σε έργα θα αναπτύξουν την πόλη και τόνισε, ότι θα ρίξει μεγάλο βάρος στις γειτονιές.  

Παραβρέθηκαν και ευχήθηκαν στη νέα Δήμαρχο Ιλίου, Ανδριάνα Αλεβίζου - Κουκουβίνου, οι Δήμαρχοι: Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, Φυλής Χρήστος Παππούς και Αγίων Αναργύρων - Καματερού Σταύρος Τσίρμπας. Ο Γενικός Γραμματέας ΑΣΔΑ Θεόδωρος Αρβανίτης και ο Πρόεδρος Εργαζομένων και Διευθυντής Οικονομικών στον ΕΔΣΝΑ Γιώργος Ζαχαρόπουλος ενώ επίσης το παρών έδωσαν, Βουλευτές, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Δυτικού Τομέα Αθηνών..