Η ανάταξη της αγοράς και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στο Δήμο Ιλίου

βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η Δήμαρχος Ιλίου Ανδριάνα Αλεβίζου-Κουκουβίνου με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας αλλά κυρίως οι καλές πρακτικές και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιηθούν για να ενισχυθεί η αγορά του Ιλίου.

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Χατζηθεοδοσίου για την παρουσία του και επισήμανε ότι η πλειοψηφία των επιχειρήσεων στο Δήμο είναι μικρές και οικογενειακές. Όπως τόνισε «μετά από αλλεπάλληλες οικονομικές και υγειονομικές κρίσεις έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα τους. Ο στόχος μας είναι να ξαναγίνει το Ίλιον ένας σημαντικός εμπορικός πόλος και μέσα από συντονισμένες και συνδυασμένες κινήσεις, αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά και μη εργαλεία να αναταχθεί το κλίμα της αγοράς. Αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου κ. Δημήτρης Κουκουβίνος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τοπικής Επιχειρηματικότητας κ. Γιώργος Θεοδόσης και ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κ. Νίκος Γρέντζελος.