Η «ανεβασμένη» Ανδριάνα Αλεβίζου και τα στελέχη της «ΝΑΙ-Συνεργασία Ανανέωσης»,

δίνουν ρέστα και προχωρούν με όρεξη, κέφι και θετική ενέργεια, ακάθεκτοι στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές στο Ίλιον.

Αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι, ότι στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου στον Δήμο Ιλίου, την παράσταση «έκλεψε» η υποψήφια Δήμαρχος Ανδριάνα Αλεβίζου μαζί με τα στελέχη της, όπου έδωσαν με την πολυπληθή παρουσία τους, δυναμικό παρών.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, η κ. Αλεβίζου και τα μέλη της παράταξης, κατέληξαν σε γνωστό τσιπουράδικο της πόλης, όπου αντάλλαξαν ευχές με αρκετούς πολίτες που έτυχε να περνούν από το σημείο, αλλά και με πολιτικούς, όπως η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου και ο υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Καούκης.  

Στον αντίποδα, η κατακερματισμένη παράταξη του Δημάρχου Νίκου Ζενέτου, όπου ουσιαστικά πέρασε και δεν ακούμπησε όπως λένε, τόσο στην Ευαγγελίστρια, όσο στην παρέλαση και στην κεντρική πλατεία της πόλης. Με άλλα λόγια, η όποια παρουσία τους πέρασε απαρατήρητη και ουδείς ασχολήθηκε  μαζί τους. Άλλωστε, η «ξινισμένη» έκφραση του Δημάρχου (PHOTO παρακάτω) που ήταν παραδίπλα και παρατηρούσε όλο αυτό που γινόταν με την παράταξη της Αλεβίζου, τα λέει... όλα!

Βλέπετε, η διογκούμενη συνεχώς δυσαρέσκεια και αγανάκτηση των πολιτών στο Ίλιον, επιφέρουν αλλαγές και στήνεται πλέον, διαφορετικά το «παιγνίδι» στο δημοτικό γίγνεσθαι.