Πραγματοποιήθηκε μια σημαντική κοινήπρωτοβουλία αποψίλωσης και απομάκρυνσης φερτών υλικών

αλλά και συμβολικής δεντροφύτευσης στον Προφήτη Ηλία στο Ποικίλο Όρος.Η δράση αυτή διοργανώθηκε από τους Δήμους Ιλίου, Αγίων Αναργύρων - Καματερού και Πετρούπολης, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στην δράση παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Ιλίου κα. Ανδριάνα Αλεβίζου - Κουκουβίνου, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού κ. Σταύρος Τσίρμπας, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και ανακύκλωσης Ιλίου κ. Κωνσταντίνος Γκόγκος, ο Αντιδήμαρχος Πετρούπολης της διεύθυνσης περιβάλλοντος και πρασίνου κ. Θωμάς Κοτσαμπάς, ο Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας Αγίων Αναργύρων - Καματερού κ. Γιώργος Νταούτης καθώς και άλλα μέλη της διοίκησης των τριών δήμων. Η παρουσία τους υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας των δημοτικών αρχών για την προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Η Δήμαρχος Ιλίου κα. Ανδριάνα Αλεβίζου - Κουκουβίνου δήλωσε: «Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με παρόμοιες πρωτοβουλίες. Σκοπός μας είναι να εμπνεύσουμε τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στη φροντίδα και την προστασία τουπεριβάλλοντος, διασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.»