Στην κοπή της πίτας παρουσιάστηκαν ορισμένες πρώτες υποψηφιότητες με το Ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ.

Παρουσιάζοντάς τους, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ και υποψήφιος δήμαρχος Πάνος Κουτσιανάς, ανέφερε:

Όσα λέμε στο Δημοτικό μας Πρόγραμμα δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα χωρίς τη λαϊκή συμμετοχή, την κοινωνική διεκδίκηση, το μαζικό κίνημα των δημοτών που απαιτούν λύσεις. Ο Δήμος οφείλει να είναι ο οργανωτής, ο μπροστάρης, το μετερίζι των αγώνων μας. Απαιτούνται όμως και ενεργοί πολίτες. Τέτοιοι ενεργοί πολίτες, απλοί και καθημερινοί άνθρωποι, αγωνιστές της καθημερινής ζωής, απαρτίζουν και το ψηφοδέλτιό μας.

Έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε σήμερα κάποιες νέες υποψηφιότητες  συναγωνιστών που μας τιμούν με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του Ασυμβίβαστου Ιλίου και τους καλούμε, να έλθουν για να κόψουμε μαζί τη πίτα μας. Είναι μαζί μας:

Ο Γιάννης Κατσής, από τη συνοικία της Παλατιανής, πρωτεργάτης του Κέντρου Λαϊκού Πολιτισμού «Το Πανηγύρι». Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μενελαΐδας της Καρδίτσας, και ήταν για χρόνια στον αθλητικό σύλλογο Α.Ο. ΝΕΟΙ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ.

Ο Γεωργαντόπουλος Πέτρος, από τη συνοικία Μιχελή, συναντηθήκαμε στους αγώνες ενάντια στους πλειστηριασμούς της λαικής περιουσίας, πρώην υποψήφιος με τη Δημοτική Κίνηση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΙΛΙΟΥ (ΑΑΚΠΙ)

Ο Βασίλης Μίνης, από τη συνοικία του Κέντρου, συναντηθήκαμε το καλοκαίρι του 2015 όταν η σημερινή κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα έκανε το ΟΧΙ, ΝΑΙ!

Ο Σιούτης Θανάσης (Σάκης), από τη συνοικία του Αγ. Νικολάου, δάσκαλος στο 25ο Δημοτικό, συναντηθήκαμε στη νικηφόρα κινητοποίηση των κατοίκων στον Αγ. Νικόλα ενάντια στις επιπτώσεις των κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Ο Βασίλης Μπερίτσης, από τη συνοικία του Κέντρου, με χρόνια πολιτικής και συνδικαλιστικής δράσης, γνωριζόμασταν χρόνια μέσα από το Ελληνικό Κοινωνικο Φόρουμ.

Ο Καρβουνιάρης Αναστάσης, από τη συνοικία του Αγ. Φανούρη, με χρόνια παρουσίας και δράσης στην κινηματική Αριστερά, πρώην υποψήφιος με την Δημοτική Κίνηση Αλληλέγγυα Πόλη.

Ο Βρουλιδάκης Βαγγέλης, από τη συνοικία της Εστίας-Ραδιοφωνίας, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικόυ Σχολείου Ιλίου, μέλος του Συλλόγου «Γιάννης Κορδάτος».

Την πίτα έκοψαν οι Γιωργία Αντωνοπούλου με τον Νίκο Αιβαλιώτη, οι δημοτικοί μας σύμβουλοι τη περίοδο 2010-2014, όπου και δήλωσαν παρόντες, τιμώντας για άλλη μια φορά το Ασυμβίβαστο Ίλιον με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου.