Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή ακόμα περισσότερων παιδιών ολοκληρώθηκαν

τα καλοκαιρινά προγράμματα του Δήμου Ιλίου Αθλητικό CAMP, «Παιδί και Θάλασσα» και Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης και για παιδιά ΑμεΑ.

Περισσότερα από 1350 παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πλήθος εκπαιδευτικών, βιωματικών, δημιουργικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και να περάσουν ευχάριστες στιγμές με αθλοπαιδιές, παιχνίδια, κολύμπι, προβολή ταινιών, εκδρομές, δράσεις κ.ά. Επίσης, στο πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης παιδαγωγοί, ειδικοί στις βιωματικές δραστηριότητες, πρόσφεραν μια επιπλέον ποιοτική και ασφαλή απασχόληση στα παιδιά, των οποίων οι γονείς εργάζονται.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Προτεραιότητά μας η φιλοξενία μεγαλύτερου αριθμού παιδιών κάθε χρόνο, με σκοπό την εξυπηρέτηση των οικογενειών. Για το λόγο αυτό, φέτος, ενισχύσαμε τις εγκαταστάσεις απασχόλησης, ώστε ακόμα περισσότερα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα και αυτό το καλοκαίρι να αθληθούν, να ψυχαγωγηθούν και να εκφραστούν δημιουργικά. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Άρη Τσιμόγιαννη, την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας Ευλαλία Γκιώνη, καθώς επίσης τους υπηρεσιακούς συνεργάτες του Αυτοτελούς Τμήματος Αθλητισμού και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, που φρόντισαν ώστε, για άλλη μια χρονιά, τα θερινά προγράμματα να γίνουν ένας απολαυστικός και ελκυστικός τόπος για όλους».

 

Δείτε σχετικό βίντεο: https://youtu.be/8fiQKysezAE