Από τύχη γλίτωσε τα χειρότερα ένας αστυνομικός, όταν ένας Ρομά στην προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης τον παρέσυρε με το όχημα του και

τον πέταξε στην άσφαλτο.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, με τον αστυνομικό να επιλαμβάνεται περιστατικό απόπειρας κλοπής σε περίπτερη, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Ίλιον. Όταν έφτασε στο σημείο το περιπολικό, Αστυνομικού Τμήματος της Δυτικής Αττικής, ο Ρομά αντιλήφθηκε την παρουσία τους, μπήκε στο δικό του όχημα και στην προσπάθεια του να διαφύγει παρέσυρε τον αστυνομικό, ο οποίος έχει χτυπήσει άσχημα στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια ακολουθήσει κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. και ταυτοποιήθηκε το όχημα που οδηγούσε ο δράστης.

Πρόκειται για ένα περιστατικό που έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των όσων συμβαίνουν όλο και πιο συχνά στη Δυτική Αττική, με τους αστυνομικούς να δίνουν μάχη με το έγκλημα πολλές φορές με κίνδυνο της ζωής τους. Πρόκειται για πρόβλημα που έχουν επισημάνει ουκ ολίγες φορές οι συνδικαλιστές της Δυτικής Αττικής, με τους Ρομά να συνεχίζουν ανεξέλεγκτοι την παραβατική δράση τους παρά τις όποιες προσπάθειες της Αστυνομίας.

Να θυμίσουμε ότι ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί στις αρχές Δεκεμβρίου στο Ζεφύρι.

katechaki