Ανδριάνα Αλεβίζου - Κουκουβίνου: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή δυναμική σας παρουσία.

Να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας και να είστε σίγουροι ότι η νίκη είναι δική μας. Πάμε δυναμικά μπροστά, πάμε για μια Νέα Αρχή για το Ίλιον! Σας καλώ, μαζί, να ανταποκριθούμε δημιουργικά στις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε, όσα πρέπει ο Δήμος μας και όσα όλοι εμείς δικαιούμαστε. Σας καλώ μαζί να προχωρήσουμε και να κερδίσουμε το αύριο, για το Ίλιον, τη Ζωή μας και το Μέλλον των παιδιών μας!»

Μόνο ως μεγάλη παράσταση νίκης μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του κόσμου και η θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν στην Ανδριάνα Αλεβίζου - Κουκουβίνου στη χθεσινοβραδυνή κεντρική ομιλία της στο Ίλιον. Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών επισφράγισε το αγκάλιασμα στην πρόταση της υποψήφιας Δημάρχου  η οποία μπορεί και δεσμεύτηκε πως θα το κάνει, να πάει μαζί με τους συνεργάτες της, το Ίλιον μπροστά. 

Η επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για το Ίλιον», ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, μια παρουσία που αν μη τι άλλο, επικυρώνει την ανάγκη των πολιτών να αλλάξουν σελίδα και να δουν το Ίλιο να εξελίσσεται. Η Ανδριάνα Αλεβίζου - Κουκουβίνου, εμφανώς συγκινημένη για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση, παρουσίασε το πρόγραμμά της και το όραμά της για το Ίλιον στην 5ετία που έρχεται.

Η εκδήλωση στη κεντρική Πλατεία Ιλίου (Γεννηματά)  ήταν μια ακόμα επιβεβαίωση της δυναμικής που έχει η υποψηφιότητα της κ. Αλεβίζου - Κουκουβίνου, η οποία φάνηκε και στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου.

Στο τέλος της ομιλίας της, η κ. Αλεβίζου - Κουκουβίνου, παρουσίασε τους υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της όπου τους υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό οι πολίτες.