Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Δήμο Ιλίου με τις «εθελόντριες» του Δημάρχου Νίκου Ζενέτου 

να πιάνονται επ' αυτοφώρω σε παράνομη ενέργεια, όπως αυτή της παραβίασης των προσωπικών δεδομένων! 

«Κάποιος» έχει δώσει ονόματα και τηλεφωνικούς αριθμούς πολιτών του Δήμου Ιλίου σε «εθελόντριες» της παράταξης του κ. Ζενέτου και παίρνουν τηλέφωνο τους πολίτες από Υπηρεσίες του Δήμου προτρέποντας να ψηφίσουν στο δεύτερο γύρο την παράταξη του Δημάρχου. Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, αυτό είναι παράνομη ενέργεια από όποια πλευρά κι αν το δεις.  

Εννοείται ότι έχουμε στη διάθεσή μας τα ονόματα των «εθελοντριών» και θα έχει πολύ ενδιαφέρον, όταν έρθει η ώρα, να εξηγήσουν εκεί που πρέπει, πως βρέθηκαν στα χέρια τους προσωπικά δεδομένα πολιτών, όπως είναι τα ονόματα και οι τηλεφωνικοί τους αριθμοί αλλά και το πως εμπλέκεται σ' αυτό, μια από τις δομές του Δήμου Ιλίου.   

Εδώ να μας επιτρέψετε να δανειστούμε την φράση του Μεγάλου Αλεξάνδρου προς τον φιλόσοφο Αριστοτέλη και να την αποδώσουμε με την σειρά μας στον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο: «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…»   

Για το θέμα, ο συνδυασμός της υποψήφιας Δημάρχου Ιλίου Ανδριάνας Αλεβίζου – Κουκουβίνου «Νέα Αρχή για το Ίλιον», κάνει λόγο για «απαράδεκτες παλαιοκομματικές πρακτικές» από πλευράς του απερχόμενου Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου, εν όψει του β’ γύρου των εκλογών, την ερχόμενη Κυριακή (15/10) και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδυασμού «Νέα Αρχή για το Ίλιον»

«Ο απερχόμενος δήμαρχος Ιλίου επιστρατεύει παλαιοκομματικές πρακτικές νομίζοντας πως μπορεί να επηρεάσει την κρίση των πολιτών. Ειδικότερα, ενημερωθήκαμε πως γίνονται τηλέφωνα από Υπηρεσίες του Δήμου και συγκεκριμένα του Λαογραφικού Μουσείου προς τους πολίτες, καλώντας τους να ψηφίσουν στο δεύτερο γύρο τον Συνδυασμό του κ. Ζενέτου. Πρόκειται για απαράδεκτες και πρωτοφανείς παλαιοκομματικές τακτικές, στις οποίες προσφεύγει ο απερχόμενος Δήμαρχος, στην απέλπιδα προσπάθειά του να αποτρέψει την επερχόμενη ήττα και το μόνο που καταφέρνει είναι να εκτίθεται ανεπανόρθωτα, αποδεικνύοντας στην πράξη αυτό που λέμε τόσο καιρό, πως ‘’ήρθε η ώρα το Ίλιον να αλλάξει εποχή!’’.