Σε πανηγυρικό και νικηφόρο κλίμα, και με την Υποψήφια Δήμαρχο Ιλίου Ανδριάνα Αλεβίζου - Κουκουβίνου

να καλωσορίζει τους πολίτες στη «Νέα Αρχή για το Ίλιον», πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία και τα εγκαίνια των γραφείων της δημοτικής παράταξης. Εκατοντάδες πολίτες του Δήμου Ιλίου παραβρέθηκαν ουσιαστικά στην πρώτη συγκέντρωση - ομιλία της Ανδριάνας Αλεβίζου - Κουκουβίνου, η οποία συγκινημένη χαρακτήρισε μεγαλειώδη την προσέλευση του κόσμου και υπογράμμισε πως το αποτέλεσμα του Οκτωβρίου «θα είναι νικηφόρο και συντριπτικό».

Κλίμα νίκης από εκατοντάδες πολίτες στο ξεκίνημα της υποψήφιας δημάρχου Ιλίου Ανδριάνας Αλεβίζου – Κουκουβίνου: «Αλλάζουμε εποχή για τον δήμο μας»

Μαζικό και δυναμικό ήταν το ξεκίνημα της υποψήφιας δημάρχου Ιλίου Ανδριάνας Αλεβίζου-Κουκουβίνου. Εκατοντάδες δημότες έδωσαν το ηχηρό παρόν στα εγκαίνια των γραφείων της παράταξης την Τετάρτη 5 Ιουλίου λίγα μόλις μέτρα από το δημαρχείο.

Η Ανδριάνα Αλεβίζου-Κουκουβίνου έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό από τους δημότες, σε πανηγυρικό κλίμα που επιβεβαιώνει την δυναμική του συνδυασμού.

«Η καρδιά του Ιλίου χτυπά απόψε δυνατά. Το ιστορικό αίτημα για μια νέα αρχή, για μια οριστική αλλαγής εποχής στο δήμο μας δηλώνεται απόψε με τον πιο ηχηρό τρόπο από όλους εσάς. Στέλνετε ένα ξεκάθαρο μήνυμα, που θα φτάσει σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι του Ιλίου» τόνισε ξεκινώντας την ομιλία συμπληρώνοντας: «Δεν συμβιβαζόμαστε με την στασιμότητα.

Δεν συμβιβαζόμαστε με την αδράνεια και την εσωστρέφεια. Μια ολόκληρη εποχή χαμηλών προσδοκιών πρέπει να τελειώσει και θα τελειώσει οριστικά στις 8 Οκτώβρη».

Στη συνέχεια έκανε μνεία στο αείμνηστο Βασίλη Κουκουβίνο o οποίος όπως είπε έφτιαξε και παρέδωσε ένα δήμο πρωτοπόρο στην χώρα, μια βιώσιμη πόλη με ταυτότητα»

Αναφερόμενη στην νυν δημοτική αρχή είπε ότι έχει μετατρέπει την κούραση της σε συνήθεια: «Δεν διαγράφουμε το έργο κανενός αλλά δεν θα αφήσουμε να εθιστεί ο δήμος σε αυτή τη βαθιά συντηρητική νοοτροπία της ακινησίας . Η πόλη έχει ανάγκη μια νέα, φρέσκια αρχή. Να ανοίξει τα φτερά της σε μια νέα εποχή υψηλών απαιτήσεων, με οπλοστάσιο τις πιο καινοτόμες, τις πιο σύγχρονες αντιλήψεις, για ένα πρωτοπόρο δήμο με εξωστρέφεια» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη να στηριχτεί η επόμενη δημοτική αρχή στην ειλικρίνεια, στην διαφάνεια και στην λογοδοσία. «Αυτή είναι η πρώτη και η πιο αδιαπραγμάτευτη δέσμευση μου. Θα είμαι δήμαρχος όλων! Το δημαρχείο δεν είναι και δεν θα είναι ιδιοκτησία κανενός» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στα πρόσωπα που απαρτίζουν τον συνδυασμό είπε: «Την ομάδα αυτή την δένουν οι αρχές και οι αξίες μιας δημοτικής παράταξης που άλλαξε το Ίλιον. Γιατί - ΝΑΙ - εμείς είμαστε οι συνεχιστές αυτής της ιστορικής, δημοτικής παράταξης. Γιατί η ιστορία μιας παράταξης δεν δένει με δαχτυλίδια και κληρονομικά δικαιώματα αλλά με όσες και όσους έχουν την ΤΟΛΜΗ να την υπερασπιστούν στην πράξη».

H υποψήφια δήμαρχος Ιλίου απευθυνόμενη σε ευρύτερες δυνάμεις της πόλης είπε: «Απευθύνουμε ένα ηχηρό, πλατύ προσκλητήριο σε ΟΛΕΣ τις δυνάμεις που δεν συμβιβάζονται με το Ίλιον που συντηρεί τη στασιμότητα. Καλούμε ΟΛΕΣ τις προοδευτικές δυνάμεις της πόλης που οραματίζονται ένα ανθρωποκεντρικό δήμο, να πορευτούμε ΜΑΖΙ . Να ενώσουμε δυνάμεις με στόχο αυτή τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ, σε μια προσπάθεια βαθειάς ανανέωσης. Κανείς δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια μπροστά σε αυτή την ανάγκη, για την όποια μικρή ή μεγάλη σκοπιμότητα».