«Εμείς που είμαστε εδώ, που είμαστε οι μαχητές σε δύσκολες στιγμές,

θα δώσουμε την μάχη για να πρωταγωνιστήσει και πάλι το ΠΑΣΟΚ. Προσωπικά όπως πολιτεύτηκα με το ΠΑΣΟΚ όταν άλλοι έτρεχαν για άλλες πολιτικές στέγες, έτσι θα δώσω και πάλι την μάχη μαζί σας για την ισχυροποίησή μας» Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της Βουλευτού Δυτικού Τομέα Αθήνας και Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νάντιας Γιαννακοπούλου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λόγου και Τέχνης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας « Ελένη Γλύκατζη- Αρβελέρ» .

Στην εκδήλωση στην οποία κόπηκε και η Πρωτοχρονιάτικη πίτα και ήταν μια ευκαιρία να βρεθούν, να ανταλλάξουν ευχές αλλά και προβληματισμούς πολίτες της Αγίας Βαρβάρας, δεν μπορούσε να μην κάνει ένα πολιτικό χαιρετισμό η Βουλευτής, χαιρετισμό που χαρακτηρίστηκε από ανθρώπινη ζεστασιά και κάλεσμα συστράτευσης ενόψει των εκλογών. Στη εκδήλωση υπήρχε ατμόσφαιρα συγκίνησης, ενδιαφέροντος και στήριξης του αγώνα του ΠΑΣΟΚ και της υποψηφιότητας της Νάντιας Γιαννακοπούλου.

Ο χώρος δε αποδείχτηκε μικρός αφού η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Στην εκδήλωσε μίλησε με πολύ θερμά λόγια ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος που επεσήμανε ξεχωριστά την αξία των συνεχών πρωτοβουλιών της Νάντιας Γιαννακοπούλου για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου και της περιοχής και τόνισε τις πολιτικές ικανότητες και δυνατότητες της Βουλευτού. Ξεκινώντας τον χαιρετισμό της , η κα Γιαννακοπούλου ανέφερε: «Φίλοι μου, μπήκαμε ήδη σε χρονιά εκλογών. Και είμαστε έτοιμοι, είμαι έτοιμη, για μία ακόμα μάχη. Μία κρίσιμη εκλογική μάχη για το ΠΑΣΟΚ και για την πορεία της χώρας.

Μια εκλογική μάχη που θα δώσω πάλι μαζί σας και δίπλα σας, με τη δική σας βοήθεια, αγάπη και δύναμη και σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Είμαστε όλοι εδώ, ξαναερχόμαστε ενωμένοι και δυνατοί με ισχυρή την απόφαση να πρωταγωνιστήσουμε και πάλι. Να κάνουμε πάλι το ΠΑΣΟΚ ισχυρό και καταλύτη των πολίτικων εξελίξεων Τίποτα δεν θα μας εμποδίσει σε αυτή την πορεία. Καμία αντιξοότητα, καμία δυσκολία .Γιατί ή επιτυχία είναι στο χέρι όλων μας να γίνει το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, η ευχάριστη έκπληξη των επόμενων εκλογών, για να γίνει ξανά μία δύναμη αλλαγής και προόδου για τη χώρα και ένα στήριγμα για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα και ιδίως για τους πιο αδύναμους. Για να δώσει πολιτικό οξυγόνο στις Ελληνίδες και στους Έλληνες που δεν μπορούν να βρουν πολιτική εναλλακτική πρόταση πουθενά αλλού.

Εμείς που είμαστε εδώ, είμασταν και είμαστε μαχητές σε δύσκολες στιγμές, στα πέτρινα και όχι στα ανθηρά χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Προσωπικά πολιτεύτηκα με το ΠΑΣΟΚ όταν άλλοι έτρεχαν για άλλες πολιτικές στέγες και άλλοι απογοητευμένοι δήθεν κρατούσαν αποστάσεις.»

Ομιλία και φωτογραφικό υλικό εδώ: https://bit.ly/AgBarbara16012023