Την περασμένη Δευτέρα, στις 8:00 το απόγευμα, είχα την τιμή να παρουσιάσω την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

της Αγίας Βαρβάρας και εκ νέου υποψηφίου δημοτικού συμβούλου κ. Νίκου Κολιάκου, ο οποίος κατεβαίνει με το συνδυασμό του δημάρχου Γιώργου Καπλάνη. Η εκδήλωση έγινε στον υπέροχο χώρο του αναψυκτήριου «Λίθος». Συγκεντρώθηκαν φίλοι και γνωστοί του κ. Κολιάκου, ο οποίος μίλησε από καρδιάς, για το πώς άσκησε και πως θα συνεχίσει να ασκεί πολιτική, με γνώμονα το καλό της πόλης και όχι ιδιοτελή συμφέροντα.

          Γιώργος Καπλάνης - Νλικος Κολιάκος

Αναφέρθηκε στο χαρακτήρα και στον τρόπο που άσκησε πολιτική ο νυν δήμαρχος, γεγονός που τον ενέπνευσε για να συμπαραταχθεί μαζί του και για μια ακόμη φορά να επιλέξει να συμπορευθούν σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που θα περάσει η τοπική αυτοδιοίκηση με τον Κλεισθένη.

          Νίκος Κολιάκος - Κρικόρ Τσακιτζιάν - Γιώργος Καπλάνης - Δρ. Παύλος Τσολακιάν

Τον κ. Κολιάκο τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης καθώς και αξιόλογα μέλη της τοπικής κοινωνίας, μεταξύ αυτών ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου της Αρμενικής Κοινότητας Δρ. Παύλος Τσολακιάν, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το Γιάννη Σγουρό, στο δυτικό τομέα, πρόεδρος των εργαζομένων στον ΕΣΔΝΑ κ. Γιώργος Ζαχαρόπουλος, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το Γιάννη Σγουρό, στο βόρειο τομέα, δημοσιογράφος Στέφανος Σιμωτάς, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο δυτικό τομέα με το συνδυασμό του κ. Γιώργου Πατούλη κ. Ανδρέας Σπυράκος.

          Στέφανος Σιμωτάς - Νίκος Κολιάκος - κα. Κολιάκου - Γιώργος Καπλάνης - Γιώργος Ζαχαρόπουλος

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας «η Μεγαλόνησος» κ. Παντελής Πρεντάκης, η κ. Βάσω Φίλη αρχηγός της εθελοντικής διασωστικής ομάδας κρίσης Αγίας Βαρβάρας, ο κ. Γιώργος Γράψας, πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου καλαθοσφαίρισης «Πολυνίκης», ο κ. Νικολαράκος Δικαίος, πρόεδρος δευτεροβάθμιας επιτροπής παιδείας Αγίας Βαρβάρας, η κ. Ανδρουλάκη Ειρήνη υπεύθυνη πολιτιστικών και ΚΑΠΗ του δήμου Αγίας Βαρβάρας, την οποία τίμησε ο κ. Κολιάκος, για την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια στο δήμο, προσφέροντάς της μια ανθοδέσμη και τέλος, η υπεύθυνη πολιτιστικών του δήμου Αγίας Βαρβάρας κ. Άννα Γούναρη.

          Δρ. Παύλος Τσολακιάν - Κρικόρ Τζσακιτζιάν - Ανδρουλάκη Ειρήνη - Νίκος Κολιάκος

Μετά τις ολιγόλεπτες ομιλίες η βραδιά κύλησε με εδέσματα και ποτά και ανταλλαγή απόψεων για τα όσα εξελίσσονται προεκλογικά στην πόλη, θεωρώντας πως η ομάδα Καπλάνη προηγείται αν μη τι άλλο στον πολιτικό πολιτισμό, εκτός του έργου που έχει να επιδείξει, έναντι άλλων  παρατάξεων που επιδίδονται σε πόλεμο λάσπης και ύβρεων κατά των αντιπάλων τους.

Κείμενο: Κρικόρ Τσακιτζιάν