«Εμφύλιος» στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας με φόντο τους καφέ κάδους...Λεωτσάκος εναντίον Λεωτσάκου

Φαίνεται ότι η πρεμούρα του Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεωτσάκου για λίγη αναγνώρισημότητα και δημοσιότητα, τον οδηγεί σε δηλώσεις χωρίς βάση και υπόσταση. Μάλλον ο Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα, άλλα διαβάζει και άλλα καταλαβαίνει όσον αφορά το δελτίο τύπου της παράταξής μας, για το θέμα της ανακύκλωσης και των βιολογικών αποβλήτων.  Να του επισημάνουμε ότι δεν αναφέρεται  πουθενά στο δελτίο τύπου, αλλά και σε κανένα σημείο, ότι το θέμα της ανακύκλωσης βιολογικών αποβλήτων είχε λυθεί από την προηγούμενη διοίκηση της περιφέρειας και συμμετείχε ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας.

Γράφει καθαρά ότι το πρόγραμμα «Προμήθεια κινητού εξοπλισμού Ανακύκλωσης και Βιοαποβλήτων» είχε ξεκινήσει με ενέργειές μας από το 2018 κι ο Δήμος μας χάρης σε αυτές κατάφερε να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα για την παραλαβή κάδων και απορριμματοφόρου βιοανακύκλωσης μετά από τη συνεργασία μας με την τότε Περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρο ΕΔΣΝΑ Ρένα Δούρου.

Μιλάμε για εγκεκριμένο πρόγραμμα της προηγούμενης Περιφερειακής αρχής μέσω του ΕΔΣΝΑ και όχι υλοποίηση και εφαρμογή νέου προγράμματος. Αυτό ακόμα και ένας αδαής το καταλαβαίνει.

Δυστυχώς επανέρχομαι στο θέμα του εξοπλισμού Ανακύκλωσης και Βιοαποβλήτων, επειδή διαπιστώθηκε ότι ο νυν Αντιπεριφερειάρχης και  πρώην Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας επί διοίκησης Καπλάνη κ. Λεωτσάκος, έχει επιλεκτική απώλεια μνήμης.

Να θυμίσουμε στον Αντιπεριφερειάρχη, ότι στο σχεδιασμό για το πρόγραμμα «Προμήθεια κινητού εξοπλισμού Ανακύκλωσης και Βιοαποβλήτων» συμμετείχε και ο ίδιος ως μέλος της διοίκησης Καπλάνη ενώ σε περίπτωση που το λησμονεί, να του θυμίσουμε ότι εκτός από μέλος της διοίκησης, ήταν και έμμισθος Αντιδήμαρχος επί πολλά έτη.

Επίσης να θυμίσω και να υπογραμμίσω, ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) και όχι της Περιφέρειας Αττικής, όπως αρέσκονται να το παρουσιάζουν και να το καπηλεύονται κάποιοι. Να θυμίσω ακόμα, ότι όταν σχεδιάστηκε και προχώρησε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, Πρόεδρος στον ΕΔΣΝΑ ήταν η κ. Δούρου, ο νυν Περιφερειάρχης το βρήκε έτοιμο, το παρέλαβε και το μοιράζει. Αυτή είναι η αλήθεια!

Τέλος, αν θέλει ο κ. Λεωτσάκος να έχει βαρύτητα ο λόγος του και οι «παραλληλισμοί» του, να μάθει να διαβάζει καλύτερα τα δελτία τύπου μας και να μην τα παρερμηνεύει όπως τον «βολεύουν».

Γιώργος Καπλάνης

Επικεφαλής παράταξης «Η δική μας πόλη»