Πολίτες της Δυτικής Αθήνας,

Τα τελευταία χρόνια η κοινωνία μας έχει υποστεί σημαντικά πλήγματα: δραματική μειώση των εισοδημάτων, ραγδαία αύξηση της ανεργίας,

άδικη κατανομή των φορολογικών βαρών και συρρίκνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη η οποία έχει θέσει στο επίκεντρο της πολιτικής της την κοινωνική μέριμνα.

Είναι ένα κόμμα λαϊκό, πατριωτικό που αποσκοπεί στην ευημερία των πολιτών. Στις εκλογές της 7 ης Ιουλίου η ελληνική κοινωνία επιλέγει να αλλάξει σελίδα, επιλέγει την Νέα Δημοκρατία ως αυτοδύναμη κυβέρνηση για νέες θέσεις εργασίας, πάταξη της ανεργίας, ανάπτυξη, επενδύσεις, μείωση φόρων. Επιλέγει την αλήθεια, την σοβαρότητα, το όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας. Είμαι και σε αυτήν την μάχη παρούσα.

Γέννημα θρέμμα της Δυτικής Αθήνας (Αγία Βαρβάρα) όπου μεγάλωσα και ζω με την κόρη μου, πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιώσουμε την ζωή μας με νέες ευκαιρίες και ελπίδα για τα νέα παιδιά που πρέπει να ζήσουν στον τόπο τους. Να κάνουμε τη Δυτική Αθήνα καλύτερη με ανάπτυξη και ποιότητα.

Ήρθε η ώρα να διαδραματίσει η Δυτική Αθήνα πρωταγωνιστικό ρόλο στην μέλλουσα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να πάμε και την Δυτική Αθήνα μπροστά με όραμα, προγραμματισμό και υπευθυνότητα.

Βαρβάρα Ψυχούλα-Κοντογιάννη

MSc Διεθνολόγος – Πολιτικός Επιστήμων - Βιβλιοθηκονόμος

Υποψήφια Βουλευτής Δυτικού τομέα Β ́ Αθήνας