Στη συνεδρίαση της 9ης Ιούνη οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης έθεσαν εκτός ημερήσιας διάταξης τα εξής ζητήματα:

-Να γίνει ενημέρωση από τη δημοτική αρχή γιατί δεν έχει υλοποιηθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την αναστολή μονοδρόμησης της οδού Αγίας Παρασκευής.  

-Τι ενέργειες έχει κάνει η δημοτική αρχή για να τοποθετηθεί πεζογέφυρα βόρεια της γέφυρας Βρυούλων προκειμένου να αποκατασταθεί η σύνδεση των δυο Δήμων στο σημείο αυτό.

-Να  καταδικάσει  ο Δήμαρχος τα χυδαία σχόλια  που γράφτηκαν κάτω από ανάρτηση αντιδημάρχου σε σελίδα που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Για το ζήτημα της μονοδρόμησης της οδού Αγίας Παρασκευής πρακτικά η δημοτική αρχή είπε ότι δεν προχωράει τις διαδικασίες για την αναστολή εφαρμογής γιατί εκκρεμεί τεχνική μελέτη της οποίας τα αποτελέσματα θα περιμένει. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης υπογράμμισαν ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Φλεβάρη προέβλεπε άμεση αναστολή και δρομολόγηση της τεχνικής μελέτης και ζήτησαν να προχωρήσουν οι σχετικές ενέργειες. 

Για το αίτημα των κατοίκων να τοποθετηθεί πεζογέφυρα που να συνδέει το Δήμο μας με τη Φιλαδέλφεια, η δημοτική αρχή απάντησε ότι έχει λάβει αρνητική απάντηση από την Περιφέρεια λόγω απουσίας πιστώσεων. 

Για τα χυδαιότητες που διακινούνται στο διαδίκτυο, η Λαϊκή Συσπείρωση τόνισε ότι καμία σχέση δεν έχουν με πολιτική αντιπαράθεση και κάλεσε το Δήμαρχο να τις καταδικάσει, κάτι το οποίο έκανε.

Επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης έκαναν τις ακόλουθες παρεμβάσεις:

-Για το camp του Δήμου:  είναι θετικό ότι δεν υπάρχει εμπλοκή ιδιώτη. Η τιμή 50 ευρώ για δυο βδομάδες δεν είναι διαχειρίσιμη  για όλες τις οικογένειες . Πρέπει να υπάρχει γιατρός και να πληρωθούν οι φοιτητές που θα κάνουν την πρακτική τους.

-Για το ζήτημα του Πάρκου Τρίτση: θα μπορούσε να είναι πραγματικό στολίδι για την περιοχή και το λεκανοπέδιο συνολικά εάν είχε εξασφαλισθεί επαρκής, σταθερή και αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και είχε στελεχωθεί με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό για τις ανάγκες λειτουργίας, συντήρησης και φύλαξης του.

-Για την παραχώρηση μέσω ΣΔΙΤ του εξωτερικού υδροδοτικού συστήματος της Αθήνας: ύστερα από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης υιοθετήθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο η ακόλουθη απόφαση:

To Δημοτικό Συμβούλιο Αγίων Αναργύρων-Καματερού διεκδικεί:

Να σταματήσει τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ κάθε προσπάθεια για περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ.

Να σταματήσει κάθε σκέψη για αύξηση της τιμής του νερού.

Να σταματήσουν οι διακοπές νερού στα λαϊκά νοικοκυριά.

Να γίνουν άμεσα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με βάση τις ανάγκες του λαού του Λεκανοπεδίου και με πλήρη εργασιακά δικαιώματα.

Ύστερα από αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης, έγινε ενημέρωση από τη δημοτική αρχή για τα μέτρα που έχουν παρθεί για την αντιπυρική προστασία του Πάρκου Τρίτση, του Ποικίλου Όρους και του Πάρκου Ειρήνης.