Καλό μήνα σε όλες και σε όλους. Σαν σήμερα, πριν από 4 ακριβώς χρόνια,

το 2019, αναλάβαμε την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου μας. 4 χρόνια μετά νιώθω την ανάγκη να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη όλων μας, για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας όλο αυτό το διάστημα. Από την 1/09/2019 ξεκινήσαμε μια τεράστια προσπάθεια αναγέννησης του Δήμου μας σε κάθε τομέα της καθημερινότητας, σε κάθε πτυχή της ζωής μας μέσα στις γειτονιές μας.

Είναι μόνο η αρχή της αρχής για όλα όσα ονειρευόμαστε για την πόλη μας. Κι ίσως το πιο σημαντικό είναι πως καταφέραμε βήμα- βήμα, να θέσουμε τις βάσεις για να μπορούμε να κοιτάμε ψηλά, με υπερηφάνεια, με ελπίδα και αγάπη για τον τόπο αυτό που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε. Κάθε προσπάθεια όμως για να κριθεί σωστά, σίγουρα χρειάζεται και έναν απολογισμό.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν με τους συνεργάτες μου, όσο πιο συμπυκνωμένα γίνεται, το έργο που υλοποιήθηκε αυτά τα 4 χρόνια που είμαστε μαζί και σας το παρουσιάζουμε μαζί με το ολοκαίνουριο website μας.https://stavrostsirmpas.gr

Στις 8 Οκτωβρίου, η προσπάθεια αυτή με τη δική σας εντολή θα ανανεωθεί. Στις 8 Οκτωβρίου, Συνεχίζουμε ενωμένοι για την πόλη που ονειρευόμαστε.Σας ευχαριστώ πολύ.

Σταύρος Τσίρμπας

Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού