Είναι κάτι πρωτοφανές για την πόλη μας. Αυτή τη φορά η δολοφονία έγινε στη γειτονιάς μας.

Ελάχιστα μέτρα από την είσοδο του κεντρικού Αστυνομικού τμήματος Αγίων Αναργύρων και δίπλα από το φυλάκιο.

Στο Α.Τ Αγίων Αναργύρων, όπου είχε μεταβεί για να ζητήσει βοήθεια για την ίδια της την ζωή, ελπίζοντας ότι θα τελειώσει με τον εφιάλτη κι ότι θα σωθεί. Περιπολικό όμως δεν υπήρχε για να την συνοδεύσει με ασφάλεια στο σπίτι της και με την υπόθεση χειρισμού της να διερευνάται, μένοντας απροστάτευτη.

Σήμερα λοιπόν άλλη μια οικογένεια θρηνεί το παιδί της. Άλλο ένα κορίτσι έπαψε να ονειρεύεται, να ελπίζει και να ζει.Το κράτος είναι υποχρεωμένο για την ασφάλεια των πολιτών να έχει αστυνομικά τμήματα με το κατάλληλο αστυνομικό και διοικητικό δυναμικό και έξω να έχουν όλα τα μέσα για δράση, όπως περιπολικά.

Να έχουν σύγχρονες υπηρεσίες με γραφείο για την ενδοοικογενειακή βία. Οφείλουμε να δράσουμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα για την ζωή μας. Το κράτος μπορεί να αδράνει αλλα εμείς πρέπει δυναμικά να επανακτήσουμε πίσω το αίσθημα ασφάλειας και για τον τόπο μας και για τους συμπολίτες μας. Η ζωή είναι το υπέρτατο αγαθό. Απαιτείται να αποδοθεί δικαιοσύνη και να γίνει αναζήτησή των ευθυνών.

Ως δημοτική παράταξη «Όλοι μια Πολή»εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους της άτυχης κοπέλας.Είμαστε όλοι συντετριμμένοι.

#oloimiapoli .