Δημοσίευση του Κώστα Δρόσου στο προσωπικό του ιστολόγιο (facebook) για το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Οι εκλογές τελείωσαν. Οι δημότες του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού εξέλεξαν αυτούς που θεώρησαν άξιους να τους εκπροσωπήσουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και στα τοπικά συμβούλια με δήμαρχο τον Σταύρο Τσιρμπα. Μας περιμένει μια δύσκολη τετραετία για να λύσουμε τα προβλήματα του Δήμου μας και να φανούμε αντάξιοι της στήριξης των δημοτών μας. Η απλή αναλογική που για πρώτη φορά εφαρμόσθηκε δημιουργεί μια νέα και πρωτόγνωρη δομή διοίκησης που απαιτεί συναίνεση στις αποφάσεις περισσότερο από όλες τις προηγούμενες φορές. Ας αφήσουμε λοιπόν πίσω τις οποίες πικρίες δημιουργήθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο,ας μην ψάχνουμε ποιος ήταν με ποιον και γιατί και όλοι μαζί ας σηκώσουμε τα μανίκια για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των ανθρώπων που μας στήριξαν .Ας δουλέψουμε όλοι μαζί για την πόλη μας ,για την πόλη που ζούμε εμείς και που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας.
Συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν και βέβαια αυτά αξίζουν πρώτα στον νέο δήμαρχο κύριο Σταύρο Τσίρμπα στον οποίο εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Πιστεύω ότι όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή την εκλογική διαδικασία είχαν ως όραμα μια καλύτερη πόλη και πρέπει όλοι μαζί να εργασθούν ενωμένοι και αρμονικά για την επίτευξη του στόχου.
Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρό!