Μία γιορτή προς τιμήν των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού

διοργάνωσε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων -Καματερού Σταύρος Τσίρμπας στο χώρο του νέου Δημαρχείου Αγίων Αναργύρων την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα προγράμματα που προγραμματίζονται στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού αλλά και να περάσουν όμορφες στιγμές με χορό και τραγούδι.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του: «Ο Οκτώβρης ξεκίνησε με μία όμορφη γιορτή που διοργανώσαμε για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, με καλεσμένα τα μέλη των ΚΑΠΗ μας. Είχαμε τη χαρά να τους υποδεχθούμε στο χώρο του Δημαρχείου, με τραγούδι και χορό ώστε να περάσουμε όλοι μαζί αυτή την ημέρα σαν μια μεγάλη οικογένεια.

Είναι σημαντικό ως κοινωνία να διατηρούμε ζωντανούς τους δεσμούς που μας συνδέουν, βρίσκοντας συνεχώς δημιουργικούς τρόπους για να συσφίγγουμε τις σχέσεις μας, να συζητάμε, να κατανοούμε τις ανάγκες και να στεκόμαστε δίπλα τους, καταθέτοντας διακριτικά και αθόρυβα τον σεβασμό μας. Χρόνια πολλά στην Τρίτη Ηλικία μας και καλό μήνα με υγεία!»