ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Ο Σύλλογος Θεσσαλών Φυλής «Ο Ρήγας Φεραίος, έδωσε το παρόν στην εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής “6η Έκθεση Πολιτισμού”

που είχε σαν θέμα τη γαστρονομία, παρουσιάζοντας το θεσσαλικό έθιμο “Γουρνουχαρά”. Ο κόσμος που παρευρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο, είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί σ’ ένα ταξίδι στο παρελθόν και να αντιληφθεί όσο αυτό ήταν εφικτό το πώς περνούσαν οι άνθρωποι εκείνα τα χρόνια παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν στην καθημερινότητά τους… Με οδηγό τις δύο δασκάλες των χορευτικών μας τμημάτων, κ.κ. Δέσποινα Γερμόλα και Άννα Κούβαρη, ο στόχος επετεύχθη και οι χορευτές αυτών, προσπάθησαν να γίνουν οι κατάλληλοι συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι… Με κέφι, λεβεντιά και εκφραστικότητα αντάμειψαν τον κόσμο, κάτι που αποτυπώθηκε στο πολύ ζεστό χειροκρότημα που εισέπραξαν μετά το πέρας της παρουσίασης.. Ο Σύλλογος, θα συνεχίσει με το κύρος που τον διακατέχει και τους ανθρώπους που τον αποτελούν, να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε πρώτα απ’ όλα οι αξίες, τα έθιμα και οι παραδόσεις να παραμείνουν σταθερά και αναλλοίωτα στο πέρασμα των χρόνων και να μας θυμίζουν ότι ως λαός πρέπει να τιμούμε την ιστορία μας.
{youtube}Ui6qQp-FAhw{/youtube}

Πιο Δημοφιλή