ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Δροσούπολης σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας,

υπό την αιγίδα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής, διοργανώνει ένα διήμερο πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Το πρόγραμμα του διημέρου είναι: Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 17.30- Ποδηλατοδρομία με αφετηρία τα γραφεία του Συλλόγου Δροσούπολης (Γρεβενών 16). Μετά την ποδηλατοδρομία θα ακολουθήσει στα γραφεία του Συλλόγου γιορτή. Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 11.00- Ημερίδα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και ενημέρωση για το πρόγραμμα «Η Ελλάδα κατά του καρκίνου» (πληθυσμιακός έλεγχος για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού με δωρεάν εξετάσεις) (Δημοτικό Ωδείο Φυλής, Δημαρχείου 6).
Χαιρετισμός: Μιχάλης Ζουρίδης, Πρόεδρος Συλλόγου Δροσούπολης
Χαιρετισμός: Γιώργος Αντωνόπουλος, Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Φυλής Ομιλητές: Εμμανουήλ Αμπατζόγλου, Χειρουργός μαστού, Επιστημονικός Διευθυντής του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας Μενέλαος Καλογερής, Ακτινοδιαγνώστης του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας 

Το Διοικητικό Συμβούλιο 

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας είναι ένα κοινωφελές ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε από το Ελληνικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο και την Ελληνική Ογκολογική Εταιρεία, για την προώθηση της αναπτυσσομένης υπό τούτων μέχρι τότε δραστηριότητας για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου. Στα πλαίσια της δραστηριοποίησής του έχουν εξεταστεί μέχρι σήμερα ΔΩΡΕΑΝ, με μαστογραφία και τεστ ΠΑΠ, περισσότερες από 300.000 γυναίκες, περιφρουρώντας με αυτόν τον τρόπο αποτελεσματικά την υγεία τους.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πιο Δημοφιλή