ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 03 Οκτωβρίου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση
Δημήτρης Μπουραϊμης

Τρία χρόνια μετά την ανάληψη της ευθύνης στην περιοχή, η διοίκηση του δήμου Φυλής αποδεικνύεται ανώριμη και ανίκανη να επιλύσει προβλήματα, χωρίς παράλληλα να δημιουργήσει νέα αδιέξοδα.

Η απόφαση να αποζημιώσει τις ιδιοκτησίες στο Πάρκο Πόλης, ακριβώς επειδή ελήφθη επιφανειακά, ψηφοθηρικά και χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο για την ανάπτυξη της περιοχής, μπορεί να κινείται σε θετική κατεύθυνση αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί προβλήματα:

-Σε όσους δημότες, μέχρι πρότινος, δήλωνε ότι δε μπορεί να εξοφλήσει τα ακίνητά τους, τα οποία είχε αγοράσει η προηγούμενη δημοτική αρχή, επιφέροντας τους μεγάλη ταλαιπωρία. 
-Σε όσους δημότες, μέχρι πρότινος, διαβεβαίωνε ότι δε μπορεί να αγοράσει ακίνητα που πωλούνται στην περιοχή τους, αφήνοντας έτσι τσιγγάνους αγοραστές να δημιουργούν νέα γκέτο. 
-Σε όσους δημότες, εδώ και 30 χρόνια, έχει εγκαταστήσει στις εργατικές κατοικίες του Γεννηματά Ι.
-Σε όσους δημότες, εδώ και 20 χρόνια, έχει εγκαταστήσει στο Γεννηματά ΙΙ.
-Σε όσους δημότες, εδώ και περίπου 17 χρόνια έχει εγκαταστήσει σε διαμερίσματα – εργατικές κατοικίες του δήμου.

Ωριμότητα στην πολιτική δε σημαίνει να λέμε πολλά για τα μεγάλα πράγματα αλλά να κατανοούμε τα μικρά. Και η διοίκηση του Χρήστου Παππού μοιάζει αδύναμη να τα κατανοήσει.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ καλεί τη δημοτική αρχή να άρει τα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει η πολιτική της και να λάβει γενναίες αποφάσεις ισόρροπης ανάπτυξης, σε κάθε γειτονιά. Μέσα από τη δημιουργία μιας πλατιάς συμμαχίας, που θα αφορά σε όλα τα μικρά και μεγάλα θέματα.

Η ενότητα για μια, διαχρονικά από την εκάστοτε κυβέρνηση, στοχοποιημένη ταξικά και χωροταξικά περιοχή όπως ο δήμος Φυλής, είναι μεγάλο στοίχημα. Και μπορούμε να το κερδίσουμε, αν όλοι μαζί μια γροθιά, αντιμετωπίσουμε αλλά, κυρίως, κατανοήσουμε τα προβλήματα.

Πιο Δημοφιλή