ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Νέο σοβαρό εργατικό ατύχημα, με 60χρονο 8μηνίτη του Δήμου Φυλής αυτή τη φορά, που έπεσε από σκαλοπάτι απορριμματοφόρου και βρίσκεται σε καταστολή στο νοσοκομείο, όπως πληροφορείται το epoli.gr από τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου...

Αγίου Δημητρίου, Χριστόδουλο Ευθυμίου, ο οποίος και προχωρά σε σοβαρότατες καταγγελίες, περί «απόκρυψης» του νέο αυτού θλιβερού γεγονότος, στις τάξεις των εργαζομένων στους Δήμους:
«Το Ταξικό Σωματείο στη χθεσινή σύσκεψη Δ.Σ. στην Ομοσπονδία δεν ανέφερε τίποτα... Η προσπάθεια συγκάλυψης εγκληματικών εργατικών ατυχημάτων στους Δήμους δεν θα περάσει. Καλούμε την ΠΟΕ - ΟΤΑ, το Υπουργείο, τους Δημάρχους να πάρουν θέση. Καλούμε τους ταξικούς συνδικαλιστές που απέκρυψαν το γεγονός να πάρουν θέση και να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στους εργαζόμενους και ειδικά τους συμβασιούχους, που αν και 60 ετών ήταν σε απορριμματοφόρο ! 10 εργαζόμενοι Δήμων έχουν χάσει τη ΖΩΗ τους μέσα σε έναν χρόνο !!! Φτάνει πια ΟΧΙ άλλο αίμα εργατών. ΟΧΙ άλλα θύματα στις Υπηρεσίες των Δήμων. Εφαρμογή της Νομοθεσίας για υγιεινή και ασφάλεια, μέσα ατομικής προστασίας, ιατρός και τεχνικός ασφαλείας, εξετάσεις και σωστά οχήματα και εργαλεία, εκπαίδευση και εξειδίκευση σε όλους τους χώρους».  Το epoli.gr έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Δήμο Φυλής, αναμένοντας την επίσημη τοποθέτηση της Διοίκησης.

Πιο Δημοφιλή