ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 16 Ιουνίου 2016 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Ο Δήμος Φυλής, που περηφανεύεται για την κοινωνική του ευαισθησία και τα μέλη της διοίκησης δεν χάνουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν σε κάθε κοινωνικό γκαλά, αφήνουν άστεγη την Μ.Κ η οποία είναι και δημότισα, δεν φροντίζουν τη μεταφορά του οικίσκου που κείτεται στο εργοτάξιο του Δήμου Φυλής, για να μεταφερθεί σε δικό της χώρο, επειδή από ότι ακούγεται, δεν ψήφισε για Δήμαρχο τον Χρήστο Παππού.

Παρ ότι ο Δήμος Φυλής το 2013 πλήρωσε για την μεταφορά του συγκεκριμένου οικίσκου, που καθυστέρησε να πραγματοποιηθεί λόγω των Δημοτικών εκλογών που μεσολάβησαν, σήμερα οι διοικούντες «σφυρίζουν» αδιάφορα και ρίχνουν τις ευθύνες αλλού. Η «στήλη» επικοινώνησε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ο οποίος είπε ότι ο μεταφορέας τα χρήματα που πήρε για την συγκεκριμένη εργασία (μεταφοράς του οικίσκου) τα ισοφάρισε με άλλες εργασίες του Δήμου Φυλής και επικαλείται ότι δεν έχει καμία υποχρέωση να μεταφέρει τον οικίσκο. Παρ όλα αυτά ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος, διαβεβαίωσε την «στήλη», ότι ψάχνουν να βρουν τρόπο να λύσουν αυτό το πρόβλημα, αλλά οι μέρες περνούν, η συγκεκριμένη γυναίκα παραμένει άστεγη και φιλοξενείται σε σπίτια συγγενών, ενώ λύση στο πρόβλημα δεν φαίνεται να υπάρχει. Πάντως πολλοί στα Άνω Λίοσια, κάνουν λόγο για αντεκδίκηση από πλευράς διοίκησης απέναντι στην άτυχη γυναίκα, επειδή δεν είναι όπως λένε, δικιά τους...!
Πάντως, η «στήλη» παρακολουθεί από κοντά το θέμα και ότι εξέλιξη υπάρχει, θα σας ενημερώσει.

Πιο Δημοφιλή