ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 26 Απριλίου 2016 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Κινδυνεύουν να μείνουν άφραγκοι οι υπάλληλοι του Δήμου Φυλής μέρες Πάσχα από υπαιτιότητα της διοίκησης


Έστειλαν από τον Δήμο Φυλής τα μεροκάματα του Μαρτίου και του Απριλίου, αυτών που έγιναν οι προσλήψεις 27 Μαρτίου και η Επίτροπος δεν τα υπόγραψε.

Η δικαιολογία για την μη υπογραφή, είναι ότι η  Επίτροπος δεν εγκρίνει την πληρωμή υπαλλήλων από προσλήψεις οκταμήνων επειδή άργησαν να κάνουν τις συγκεκριμένες προσλήψεις στο Δήμο Φυλής και έχασαν την προθεσμία. Από ότι ακούγεται, ο λόγος που άργησαν να γίνουν οι προσλήψεις είναι, επειδή ο καθένας από την διοίκηση ήθελε να βολέψει τους δικούς του και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος, ενώ να θυμίσουμε ότι αυτές οι προσλήψεις έγιναν  για τον λόγο επειδή είχε κηρυχθεί ο Δήμος Φυλής σε έκτακτη ανάγκη.. Βέβαια ο Δήμαρχος  Χρήστος Παππούς σε συνάντηση που είχε με τους οκταμηνίτες, συνεπικουρούμενος από τους Αντιδημάρχους Δημήτρη Καμπόλη και Μιχάλη Οικονομάκη είπε ότι θα πάρει απόφαση για τρίμηνο για να πληρωθούν και θα το παλέψει για να πάρει παράταση και για πεντάμηνο. Βέβαια κάποιοι από τους εργαζόμενους είπαν ότι θα αποτανθούν σε νομικούς και από όσο γνωρίζουμε, εάν θα κινηθούν δικαστικά, θα πληρωθούν και τους οκτώ μήνες.  Εκτός αυτού οι οικονομικοί «γίγαντες» του Δήμου, ανέβασαν στην «Ενιαία Αρχή Πληρωμών» την μισθοδοσία των μόνιμων υπαλλήλων μαζί με των οκταμήνων, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πληρωθούν οι μόνιμοι και να κινδυνεύουν μέρες των γιορτών του Πάσχα να μείνουν απλήρωτοι, επειδή δεν έχουν πληρωθεί τα οκτάμηνα. Υπάρχει όμως και μια μεγάλη απορία! Πως γίνεται οι εργαζόμενοι στη ΚΕΔΗΦ να πληρωθούν χωρίς να έχουν πάει τα εντάλματα στην Επίτροπο; Πως γίνεται να πληρωθούν, οι εργαζόμενοι της ΚΕΔΗΦ χωρίς να έχουν εγκριθεί τα εντάλματα από την Επίτροπο, ενώ οι υπόλοιποι για να πληρωθούν πρέπει να υπάρχει έγκριση; Μπορεί να απαντήσει ο κ. Καμπόλης με πιο νόμο θα γίνουν οι πληρωμές των υπαλλήλων της ΚΕΔΗΦ; 

Πιο Δημοφιλή