ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 17 Μαρτίου 2016 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Όλα δείχνουν ότι η Διοίκηση του Δήμου Φυλής, έχει αφήσει στη τύχη το θέμα των απορριμμάτων, η μάλλον καλύτερα, έχει «πετάξει» το μπαλάκι στην Περιφέρεια και αφήνει αυτή να καθορίσει το μέλλον της περιοχής. Μέλλον, που δεν προμηνύεται και τόσο αισιόδοξο,
από όποια πλευρά να το δεις,

αφού δεν συμμετέχουν και επιδεικνύουν αδιαφορία για αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα, τόσο ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, όσο και ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης.

Για άλλη μια φορά η διοίκηση του Δήμου Φυλής το έβαλε στα πόδια και κρύφτηκε από το μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει δεκαετίες την περιοχή, αυτό των απορριμμάτων. Ούτε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, αλλά ούτε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Μιχάλης Οικονομάκης, έκαναν την τιμή να εμφανιστούν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΣΝΑ που είχε ένα και μοναδικό θέμα τον νέο ΠΕΣΔΑ (Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης Απορριμμάτων). Βέβαια, η απουσία του Χρήστου Παππού για κάποιους θεωρείτε φυσικό επακόλουθο και γι αυτό  «κρύφτηκε», επειδή δεν ήθελε να χρεωθεί το οτιδήποτε συνέβαινε με την θετική η την αρνητική ψήφο του σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι αυτό των απορριμμάτων και που έχει άμεση σχέση με την περιοχή και το  ΧΥΤΑ Φυλής.

Υπάρχουν σίγουρα και πολλά ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί. Όπως για παράδειγμα, γιατί δεν έχει φέρει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων; Γιατί δεν έχει καταθέσει Τοπικό Σχέδιο και γιατί η Περιφέρεια κάνει τα στραβά μάτια και δεν του τραβάει το αυτί; Ο μόνοι που έχουν ακουστεί και έχουν θίξει το θέμα αρκετές φορές, είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Βασιλείου και μερίδα τις Αντιπολίτευσης του Δήμου, αλλά φωνή βοώντος εν τι ερήμου. Επίσης, γιατί κωφεύει στην δημιουργία του νέου εργοστασίου της WATT, τι υπάρχει από πίσω που δεν ξέρουμε και εν πάση περιπτώσει, γιατί δεν αντιστέκεται στην περαιτέρω υποβάθμιση και εκμηδένιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής; Μάλλον για τον Χρήστο Παππού μπορεί να ισχύει το... «εδώ είναι Φυλή φαιό νταμάρι».

Πάντως, αυτή η σιωπή του Χρήστου Παππού πάνω στο θέμα των απορριμμάτων είναι «εκκωφαντική» και αφήνει περιθώρια για πολλές αρνητικές σκέψεις για το μέλλον της περιοχής, όπως «περίεργη» είναι η σιωπή και η απουσία του Αντιδήμαρχου Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Μιχάλη Οικονομάκη από όλα αυτά. Έχει παρατηρηθεί ότι ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος δεν εμφανίζεται πουθενά σε ότι έχει να κάνει με το αντικείμενο που ασχολείτο στο Δήμο Φυλής, ενώ απεναντίας άλλοι Αντιδήμαρχοι από άλλους Δήμους, παρακολουθούν από κοντά όλα τα τεκταινόμενα που έχουν σχέσει με τα απορρίμματα και αν μη τι άλλο, αφού δεν ήταν παρών ο Χρήστος Παππούς στη συνεδρίαση του Διοικητικού του ΕΔΣΝΑ, έπρεπε και είχε υποχρέωση να είναι παρών και να παρακολουθήσει την διαδικασία ο Μιχάλης Οικονομάκης και ας μην έχει δικαίωμα ψήφου. Αυτό δείχνει ανευθυνότητα, αδιαφορία, η προμελετημένη απόδραση από το μεγάλο πρόβλημα που ακούει στο όνομα σκουπίδια στη Φυλή και δικαιολογία δεν υπάρχει!

ΥΓ. Άμα βλέπεις ότι ακόμα και ο Θωμάς Μπιζάς είναι αντίθετος με όλη αυτή την ιστορία, τότε...Δεν πάμε καθόλου καλά!

Α.Δ

Πιο Δημοφιλή