ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 16 Μαρτίου 2016 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

''Παραπολιτικής το Ανάγνωσμα''


Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με την περίπτωση του Θωμά Μπιζά «ιδικού» στα σκουπίδια όπως λένε και πού είναι αντίθετος με τον νέο ΠΕΣΔΑ (Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης Απορριμμάτων). Η σύζυγος Αφροδίτη Μπιζά που είναι Αντιπρόεδρος στον ΕΔΣΝΑ, στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής,

ούτε λίγο, ούτε πολύ, «κατακεραύνωσε» αυτούς που είπαν ότι θα καταψηφίσουν τον νέο ΠΕΣΔΑ,
εννοείτε και τον Θωμά που ουσιαστικά επικροτούσε αυτούς που εντέλει καταψήφισαν. Μάλιστα, έφθασε σε σημείο να πει, ότι στα ερωτήματα που έθεσε ο π. Δήμαρχος Φυλής και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ΕΔΣΝΑ Δημήτρης Μπουραϊμης δεν απάντησαν. Προφανώς εννοεί, ότι δεν απάντησαν η Ρένα Δούρου η', η Αφροδίτη Μπιζά, μία από τις δύο! Τώρα, για πιο λόγο κάνει αυτά τα «κολπάκια» ο Θωμάς και μας δίνει την εντύπωση ότι μας δουλεύει «κανονικά», η «στήλη», δεν μπορεί να το καταλάβει! Δηλαδή, θέλει να μας πει ο Θωμάς, ότι δεν γνωρίζει τίποτα, η  δεν επηρεάζει καθόλου την Αφροδίτη, η δεν τις κάνει «φροντιστήριο;» Πολύ μας μπερδεύει ο Θωμάς! Πρωτοστάτησε τις προάλλες για να κλείσει ο ΧΥΤΑ Φυλής, επειδή ο Δήμος Μαραθώνα φέρνει τα σκουπίδια στη Φυλή όπως κάνουν όλοι οι Δήμοι της Αττικής και το κλείσιμο του ΧΥΤΑ ήταν ιδικά μόνο για τον Μαραθώνα! Άραγε, γιατί δεν έχει κάνει το ίδιο και για τους υπόλοιπους Δήμους της Νοτιοανατολικής Αττικής; Αυτοί δεν φέρνουν σκουπίδια; Η μήπως από εκεί τυγχάνει να είναι ο «κολλητος» της Αφροδίτης Μπιζά στον ΕΔΣΝΑ Σταύρος Ιατρού, ο οποίος μάλιστα θέλει τα σκουπίδια για πάντα στη Φυλή;  Πάντως, όλο αυτό είναι περίεργο και ας λέει τα δικά του ο Θωμάς, που έχει γίνει και τακτικός θαμώνας του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής!

Πιο Δημοφιλή