ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2015 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Ο δήμος Αθηναίων άρχισε να εγκαθιστά 20 βυθιζόμενα κοντέινερ  σύμμεικτων απορριμμάτων 20 κυβικών το καθένα   και ο δήμος Φυλής «προετοιμάζει το έδαφος» για να τα εγκαταστήσει και αυτός ! Να λοιπόν (μερικοί από τους λόγους) που οι δήμοι αυτοί απαξίωσαν τα τοπικά σχέδια διαχείρισης . Ο δήμος Φυλής είναι ο μοναδικός δήμος της Αττικής που δεν έκανε τοπικό σχέδιο διαχείρισης !

Αντί λοιπόν να σχεδιάζουν προγράμματα διαλογής στην πηγή,  εγκαθιστούν τεράστιους κάδους σύμμεικτων για να «μην φαίνονται και να μην μυρίζουν»  τα σκουπίδια που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να τα μειώσουν και να ανακυκλώσουν.
Προπαγανδίζουν  πως οι κάδοι  αυτοί δεν θα ενοχλούν και δεν θα μυρίζουν γιατί θα είναι τοποθετημένοι 3 μέτρα κάτω από το έδαφος και θα πηγαίνουν οι πολίτες να πετάνε τα σύμμεικτα σκουπίδια τους τα οποία θα μεταφέρονται σε αυτήν την μορφή,  φυσικά για ταφή και φυσικά στην Φυλή.. Ο δήμος Αθηναίων που είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός σύμμεικτων και ο δήμος Φυλής  με τον μεγαλύτερο ΧΥΤΑ της Ευρώπης ,  σχεδιάζουν  εγκαταστάσεις που διαιωνίζουν την σημερινή  αθλιότητα . Άνετοι και ανενόχλητοι σχεδιάζουν και υλοποιούν λύσεις που συντηρούν το παρωχημένο συγκεντρωτικό μοντέλο στην Αττική αλλά δεν τρέχει τίποτα . Το πρόβλημα των «κινημάτων»  δεν είναι η Αθήνα και η Φυλή , είναι ο δήμος Βύρωνα που με το τοπικό του σχέδιο φέρνει ιδιώτες!!  και καταστρέφει «ολοκληρωτικά»!!  των Υμηττό. Για γέλια και για κλάματα .. Θ.Μ    http://anntilogos.blogspot.gr

Πιο Δημοφιλή